,

BYNACHT fremmer søvnen og forbedrer huden!


BYNACHT er nytænkende luksushudpleje, der sætter fokus på natten – på både at gøre søvnen bedre og samtidig sætte fut i de aktive og dokumenteret cellefornyende hudplejeingredienser. Målet er at skabe drømmehuden, mens du sover. Men derudover er der altså også et par ret så gode andre fif at hente hos mærket – bl.a. en balm, der med beroligende aromaterapi kan berolige sindet og skabe en dybere søvn.

Produkter modtaget i gave!

 

En enkelt nat med dårlig søvn kan aflæses på huden! Man fornemmer det selv, regenerering om natten er afgørende for, hvordan vores hud har det.
Desværre er der rigtigt mange, der døjer med dårlig søvnkvalitet og har svært ved at falde i søvn – og ikke finder ned i den vigtige dybe søvn.
Det har BYNACHT fokus på sammen med en meget aktivt hudpleje til netop natten, så man kan vågne op både veludhvilet og med en fornyet og smuk hud.

Indre ro og skønhedssøvn på krukke!

Jeg har efterhånden hørt om en del, inkl. mig selv, der har glæde af de nye Balms fra BYNACHT, der baserer sig på 100% rene æteriske olier, som alle har dokumenterede resultater for at støtte beroligelse af sindet og en god søvn.

Du kan vælge imellem en Sleeping Balm og en White Noise Balm. De smøres på pulspunkter som fx håndled og hals. Du kan også smøre lidt under næsen og nyde de 100% naturlige aromatiske dufte. De koster begge 575 kr., og der er til lang tid.

Du kan vælge imellem en BYNACHT Sleeping Balm og en White Noise Balm. De smøres på pulspunkter som fx håndled og hals. Du kan også smøre lidt under næsen og nyde de 100% naturlige aromatiske dufte.
De kan begge bidrage til at berolige sindet – måske ikke så du ligefrem dratter i søvn, men så du lettere kan falde ned og lade tankerne tage en pause. Selv oplever jeg med White Noise at få en dybere og uafbrudt søvn.
Denne balm kan også bruges i løbet af dagen, hvor du måske har behov for hvile fra stress og vandrende tanker.

Jeg har selv endnu til gode at prøve Perfect Nacht Sleeping Balm, som skulle være endnu mere beroligende med 100% rene æteriske oiler fra Ylang Ylang blomst, citronmelisse og lavendel, der alle har dokumenteret effekt, til at understøtte en god søvn.

BYNACHT er fokuseret pleje til natten – og lidt til!

Grundlæggeren af det tyske mærke, Jessica Hoyer, har i samarbejde med kendte forskere og søvneksperter, fundet frem til de mest effektive aktive ingredienser, der kan udfolde deres potentiale natten over. Formålet er med de unikke balms at hjælpe med at få den bedst mulige skønhedssøvn – og dernæst at give huden størst mulig bonus fra den!

BYNACHT er nytænkende luksushudpleje, der sætter fokus på natten - på både at gøre søvnen bedre og samtidig sætte fut i de aktive og dokumenteret cellefornyende hudplejeingredienser.

Det er kostbare formler, der er kommet ud af det – og en meget luksuriøs hudplejelinje. Til gengæld mener Jessica ikke, at det er nødvendigt med andet en fugtpleje om dagen. Hele ideen er, at hudpleje giver mere mening om natten.

Vi ved vist alle, at søvnen er vigtig for, at vi kan fungere optimalt, regulere kroppens funktioner – og regenerere.
BYNACHT kan med deres balms medvirke til mere ro og en bedre søvn. Og så har de virkelig skabt nogle potente produkter til aftenplejen af huden.
De minder os om, hvor vigtig søvnen er – og om, hvad en god hudplejerutine kan gøre!

 

 

Foruden de luksuriøse serummer og natcremer med meget innovative og dokumenterede ingredienser, så er der også andre produkter, jeg kan anbefale.
Som du kan se på alle BYNACHT produkterne her, så ligger priserne på serummer og cremer rundt regnet mellem 1.000 – 2.000 kr.

De geniale beroligende balms koster 575 kr., og derudover kan jeg fx fremhæve en ret så fantastisk mist, Overnight onboard hydration mist (495 kr.)

Bynacht Overnight onboard er en mist lidt udover det sædvanlige - skabt til at bruge på farten, men naturligvis god til daglig brug, når du har brug for ekstra fugt.

Det er en mist lidt udover det sædvanlige – skabt til at bruge på farten, men naturligvis god til daglig brug, når du har brug for ekstra fugt.
Den består af både høj- og lavmolekylære hyaluronsyrer og er beriget med ekstrakt af ingefærrod, som har naturlige antiinflammatoriske egenskaber. Mælkesyrer udglatter hudoverfladen og forfiner porerne synligt, mens panthenol, malakit og tranebærfrugtekstrakt øjeblikkeligt hjælper med at lindre og reparere huden.

BYNACHT AHA Peeling, Über Glow Gel er et superprodukt med effektive frugt- og mælkesyrer, der forfiner og eksfolierer din hud og giver glow.
Endnu et eksempel er BYNACHT AHA Peeling, Über Glow Gel (495 kr.). Igen er superprodukt med effektive frugt- og mælkesyrer, der forfiner og eksfolierer din hud og giver glow.

 

Du finder alt fra BYNACHT hos Brands of Beauty, inkl. de to unikke Sleeping Balm og White Noise Balm.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.