,

Fantastisk renseskum fra Dermeceutic – og en age rutine, der tager fat!

Foamer 15 er ugens fredagsfavorit fra franske Dermaceutic, der i det hele taget laver produkter, der er effektive og tager fat.

En renseskum, der virkelig tager fat og samtidig er silkeblød og efterlader huden opstrammet, men ikke stram! Foamer 15 er ugens fredagsfavorit fra franske Dermaceutic, der i det hele taget laver produkter, der er effektive. Læs om Foameren og få en anbefaling til en samlet age rutine fra Dermaceutic.


Reklame/link til Cocopanda.

 

Dermaceutic er Frankrigs førende klinikmærke inden for kemiske peelinger. Det er behandlinger og hudpleje, der tager godt fat, og du skal ikke have en alt for sart hud for at bruge dem. I det mindste skal du starte stille og rolig op med dem. Er du til gengæld en af dem, der gerne vil have hudpleje, der er kraftig og skaber hurtige resultater, så får du her en anbefaling til mine yndlingsprodukter. Du kan plukke i dem eller bruge dem i en samlet rutine.

få en anbefaling til en samlet age rutine fra Dermaceutic.

Eksfolierende renseskum med 15% Glykolsyre

Dermaceutic Foamer 15 indeholder, som navnet antyder, 15% Glykolsyre (AHA syre). Den er derfor kraftigt eksfolierende, og jeg bruger den personligt ikke hver dag. Jeg sværger meget til oliebaserede renseprodukter, men ind imellem skal den have en gang kraftig vandbaseret rent til rense i dybden. Og gerne fjerne døde hudceller, og stimulere dannelsen af nye celler, i samme ombæring, som denne her fantastiske rens gør.

Syren i Foamer 15 er udvundet af frugt og har en effektiv opløsende effekt på døde hudceller og blødgørelse huden. Rensen indeholder derudover også antiinflammatoriske og beroligende midler, der gør, at huden bliver meget ren, blød og opstrammet – uden at føles stram.
Det er virkelig en fantastisk skumbaseret rens.
Dermaceutic Foamer 15 købes hos Cocopanda (349 kr.)

 

Brug altid solbeskyttelse om dagen, når du bruger syrer og vitaminer i din hudpleje! Ja, brug det i det hele taget, da det er den bedste ting, du kan gøre for at undgå at skade huden.
Er du meget aktivt soldyrkende, så overvej en pause fra de kraftige syrer. Men husk, at både C- og A-vitamin kan medvirke til at styrke din hud overfor solen.

 

Min Dermaceutic age rutine

Udover Foamer 15, så er der et par andre hero produkter fra Dermaceutic, som jeg kan anbefale:

A-vitamin er og bliver det mest veldokumenterede middel i forhold til bekæmpelse af linjer og rynker. Og Dermaceutic tilbyder en serum med 0,5% aktiv Retinol (A-vitamin) (465 kr.) - og faktisk også en på 1,0%! (545 kr.)

A-vitamin er og bliver det mest veldokumenterede middel i forhold til bekæmpelse af linjer og rynker. Og Dermaceutic tilbyder en serum med 0,5% aktiv Retinol (A-vitamin) (465 kr.) – og faktisk også en på 1,0%! (545 kr.)
Derudover indeholder de C- og andre vitaminer, en række fugtgivere, antioxidanter og ceramider (fedtsyrer/lipider, der er en naturlig del af hudens barriere).
Brug gerne A-vitamin om aftenen.

Om morgenen kan du evt. bruge en serum med C-vitamin, der stimulerer kollagendannelse og celleopbygning og forebygger og reducerer pigmentering. Brug den under din solcreme, hvor C-vitaminen forstærker og booster beskyttelsen!
Dermaceutic C25 indeholder hele 25% (356 kr.) indeholder hele 25% af et potent C-vitaminkompleks samt bl.a. en række andre vitaminer.

Fugt med 5,5 % Hyaluronsyre

Ovenpå de kraftfulde vitamin serummer, har du formentlig brug for fugt og for at beskytte hudbarrieren.
Til det har Dermaceutic Hyal Ceutic med 5,5% af en optimal koncentration af hyaluronsyrer med både høj og lav molekylestørrelse samt en række beroligende og reparerende virkning, der modvirker tegn på aldring.

Dermaceutic Hyal Ceutic med 5,5% af en optimal koncentration af hyaluronsyrer med både høj og lav molekylestørrelse samt en række beroligende og reparerende virkning, der modvirker tegn på aldring.

 

Det er altid muligt at plukke ud og kombinere sin hudpleje efter præferencer og behov.
Har du brug for et specialiseret vitaminprodukt eller en dybdegående og eksfolierende rens, så er Dermaceutic en potent mulighed.

Dermaceutic har naturligvis også en række andre specialiserede produkter, du kan se nærmere på. Fx en avanceret Mela-creme mod pigmentering. Solcremer til ansigtet eller K-Ceutic, der har spf 50 og genopretter og beskytter huden efter fx peelinger eller anden irritation.
Du finder dem alle hos Cocopanda her.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.