Et hjerte til forskel

Et hjerte til forskel

Lige nu er der nogle indsjæle, der knokler ganske frivilligt og gratis – for at gøre en forskel! Det er blandt andre kvinderne bag det danske tøj og pelsmærke Lanugo, der står bag Broken Heart Foundation, der afholder det store velgørenhedsarrangement på
Bernstorff Slot på søndag den 22. juni kl. 12-17.

Udover at knokle for at stable det kæmpe arrangement på benene, har de produceret et smukt lille pelshjerte, som sælges til fordel for familier med kræftramte børn på søndag. Du kan læse den rørende historie bag hjertet her – for det har nemlig en helt særlig historie.

Overskuddet fra hjerterne går til Børnecancerfondens forkælelseslegater. Ud fra devisen: Et hjerte til forskel! 

Lanugo hjerte   For dig vil det være ganske gratis at deltage og opleve en række spændende events, som du kan læse om i programmet. Du kan også møde op og måske købe hjertet eller nogle af de andre fine ting, som er doneret til projektet – så gør du også en forskel!

Jeg håber, vi ses <3

Broken heart foundation_program

3 replies
 1. Maria
  Maria siger:

  Jeg håber sandelig ikke det er ægte pels, ellers er det da en sørgelig måde at promovere kræftramte børn.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Maria,

   Lanugo arbejder med ægte pels og de respekterer helt sikkert – ligesom jeg – at der er forskellige holdninger til dette.
   De lægger et stort stykke frivilligt arbejde i at rejse penge til familier med kræftramte børn og også det har jeg personligt stor respekt for.

   I morgen bliver der doneret alle mulige ting og sager og oplevelser på auktion, og der bliver bortgivet overskud af forskellige varer fra de virksomheder, der støtter op om arrangementet. Så der skulle være noget for enhver smag.

   MVH
   Jeanette

   Svar
   • Maria
    Maria siger:

    “De lægger et stort stykke frivilligt arbejde i at rejse penge til familier med kræftramte børn og også det har jeg personligt stor respekt for.”

    – Ja, det er også en smuk tanke, men det retfærdiggør stadig ikke pelsindustrien, og dens umoralske livstilgang.. Hvorfor promovere med noget dødt for en dødelig sygdom..?!?!

    Jeg, personligt selv, ville ALDRIG støtte kræftramte børn på den måde.

    Hav en dejlig dag!

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.