Festklar – se min (outlet)kjole!

Festklar – se min (outlet)kjole!

Jeg vil lige vise dig mit festdress, som jeg så ud i går, da vi var til en dejlig og festlig 40 års fødselsdag på Kokkedal Slot. Ja, du læste rigtig – det var på en torsdag, men det afholdt bestemt ikke gæsterne fra at have noget af en fest, og jeg ramte først puden lidt over 3 i nat.

Dresscode var cocktailkjole for damernes vedkommende, og jeg syntes altså, at jeg manglede en rigtig flot selskabskjole, som netop ikke er lang. Jeg kan ikke påstå, at jeg var ude i god tid, for først dagen før gik jeg på udkig efter en kjole, da jeg var på besøg hos mine forældre. De bor tæt på Ringsted Outlet, og jeg tog chancen og kiggende sammen med min mor (som har en stilsikker hånd!) ind hos Boss, som måske havde en bud på netop en cocktailkjole. Jeg må være ærlig at sige, at outlets normalt ikke er dét, jeg sætter min lid til, men man kan jo altså være heldig, og det er det, jeg gerne vil vise her.

cocktail-kjoleMit “fund” viste sig at være en runway edition, og skal man tro det oprindelig pristag, har den en gang kostet crazy 17.500 SEK (!!) Det opdagede jeg nu først, da jeg skulle betale, og de 2.200 kr., som jeg gav, var jo noget helt andet. Jeg synes bare, at den sad godt og havde nogle trendy ting kørende med længden, guldtrådene og det plisserede fastgjorte “skørt” udover. Boss har en pop-up shop dernede, så der er ekstra meget at vælge imellem for tiden.

ringsted-outlet

Mine øreringe, som jeg synes er så enkle og elegante, er en helt ny model fra RebekkaRebekka og fås på min webshop i sølv eller guld. Alt er i øvrigt nedsat derinde, så tjek endelig dem og alt det andet ud her.rebekkarebekka-titi-guld

rebekka-oereringeOm eftermiddagen, mens jeg alligevel ordnede negle, gav jeg forresten lige mit ansigt en fantastisk lækker sheet mask fyldt med fugt og opfyldning til huden for at blive ekstra festklar. Filorga er ret nyt i Danmark – super lækkert – og fås hos bl.a. Matas.

filorga-sheet-mask

Kærlig hilsen Jeanette

boss-kjole

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.