Hjemme igen – her er vi alle sammen!

Hjemme igen – her er vi alle sammen!

Så er vi landet igen efter en skøn uge på Club La Santa. Jeg synes lige, jeg vil vise et par billeder dernedefra og også lige benytte lejligheden til at vise jer mine smukke bonuspiger og – drenge, som vi har været sammen med. Her er vi så – den sammenbragte familie (læs mere om emnet her) inkl. svigersønner – og jeg kunne ikke have været mere heldig med nogen af dem!

CAM29517

Alle har prøvet nye ting og inspireret hinanden dernede, og vi har mødtes på kryds og tværs til forskellige aktiviteter. Mændene har ikke været blege for at kaste sig ud aktiviteter vandaerobic, zumba, reformer og yoga (med større eller mindre succes, men det er blevet prøvet).


la-santa-vandaerobicDer er også blevet windsurfet en hel del (her er Sten stadig suveræn), og her er Simon, Søren, Camilla og jeg til en gang udfordrende TRX i stegende eftermiddagshede.

TRX-la-santa

Det er en gang sporty unge mennesker, vi har haft med på ferie, og som I sikkert kan se, skal man stå tidligt op for at være med 🙂 Her er Cecilie til Zumba! Hun holder sig til dagligt i form med løb ca. hver anden dag. Alle fire træner alt fra løb og fitness til klatring, og det er så sjovt at se, hvordan alle har deres talenter. Simon viste sig at være noget af en hurtigløber, da han snuppede 5 km. morgenløbet på godt 22 minutter. Han blev straks indskrevet på DHL-holdet!

combat-la-santa

Som jeg skrev tidligere, fik jeg gang i svømningen denne gang. Trods rigtigt mange ferier på La Santa har jeg aldrig brugt svømmestadionerne, men pludseligt gik det op for mig, hvor glad jeg stadig er for at svømme (læs mere her). Nu, hvor jeg havde en svømmemakker i Camilla, fik jeg knækket koden og vovet mig i det proff bassin, som jeg tidligere har holdt mig væk fra.

Det er bare ideelt at holde familie- og gruppeferier på Club La Santa. Der er så meget at lave både hver for sig og sammen, og der er plads til alle niveauer og alle aldre. Man får lavet nye ting sammen og kommer ud af de normale rammer og roller – får set hinanden pressede, storsvedende, i sit es og på glatis! Det kan bestemt anbefales.

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Sikke en smuk familie 🙂

  Og hvor ser I bare så søde ud alle sammen 🙂

  Det lyder som den skønneste ferie I alle har haft med hver jeres små og store udfordringer. Dejligt at I har kunnet støtte og udfordre hinanden undervejs og dermed prøve nye grænser af.

  Det lyder som en ferie, I alle kan leve højt på og mindes længe fremover 🙂

  Hvor er det dejligt, at I har hinanden 🙂 – tak for delingen af feriebillederne.

  Kærlig hilsen
  Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.