Lørdagslook – sådan kan du tilføre lidt farve!

Farverne kommer ikke bare snigende ind på os længere. De kommer nærmest væltende nu, og det er en trend, som kun bliver stærkere de kommende år.

Du mærker sikkert, ligesom jeg, at farver trækker mere og mere, og det er altså bare at kaste sig ud i det. Man kan stadig sætte lidt farve på sit look og gøre det smart, men stadig klassisk.
Og sætter du et par helt hvide trainers til, så er du virkelig opdateret.
Mine er fra Under Amour, og jeg synes, de er så fede – og så er de som en drøm at gå i. Luftige og med en fantastisk støtte og stødabsorbering.

Du finder links til hele mit look nederst i indlægget.

Jeg har fundet en basic t-shirt fra Tiger of Sweden, som er svagt lyserød i stedet for den hvide – den hvide er også altid et hit, men du forestiller dig næsten ikke, hvor meget den lyserøde passer til, og hvor meget ekstra den kan give til dit look.
Pasformen er også perfekt og jeg er så glad for den, at jeg faktisk overvejer at investere i een mere. (jeg skulle vist have haft en solbrille på i dag 🙂 )

Tern er stadig ikke til at komme udenom, og i det hele taget har jeg altid været vild med klassiske tern. Baum und Pferdgarden har for mig lavet den perfekte korte figursyede jakke, Bambalina i mørkeblå med hvide og bordeaux tern, som bare går til rigtigt meget og giver kant til looket.

Bukserne i den klare grønne farve er i viscose og vil være perfekte hele sommeren til sneakers, sandaler eller stiletter. De kan virkelig dresses op og ned. Modellen er løstsiddende og klassiske, og farven giver en frisk opdateret stil.

De hvide sneakser fra Under Amour finder du hos Boozt her(reklamelink)
De har også den skønne t-shirt i pale pink her.
Og også den klassiske figursyede jakke i hotte tern her.
Bukserne har jeg køb hos Bettina Beltner her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.