Mit favorit lingeri er bæredygtigt, dansk og fra Underprotection!

Underprotection lingeri

Nu hopper jeg ud i at vise dig mit favorit lingeri fra danske Underprotection. Vel vidende, at jeg jo med mine 54 år ikke er en årsunge, men jeg synes jo, at vi alle er smukke – og har ret til at føle os smukke – præcis, som vi er! Det handler om at hvile i sig selv og være glad for sig selv, som man nu en gang er, og lige dér, hvor vi står i livet. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er det om at nyde det, for vi er så unge, som vi nogensinde bliver lige nu! ♥

Og i den forbindelse vil jeg også sige tak til Underprotection for at samarbejde med en voksen blogger, som mig, med deres moderne mærke. Deres mantra er netop, at de elsker kvinder i ALLE typer og størrelser, og har som mål at få os til at føle os så skønne og komfortable som muligt. Og netop kombinationen af det smukke og komfortable er det, jeg er faldet for!

Underprotection er blevet mit foretrukne mærke!

Jeg har været VILD med Underprotection siden jeg stødte på det i Magasin for et års tid siden. Dengang kunne du læse, hvordan jeg spåede mindre bøjle-bh og mere komfort. Og det var også på mine ønskeseddel til jul.
Jeg orker nu kun sjældent bh’er med bøjle og foretrækker Underprotection, som sidder godt og støtter, men samtidig er blødt og rart at have på.

Her er jeg i den lækre Liza Bralette med et bredt blondestykke under den bløde elastiske kant – i sart og trendy gul!
Den bløde blonde laver ikke mærker gennem tøjet – og så er braletten smuk, hvis den kan anes gennem fx en skjorte.

Liza bh underprotection

Jeg er kommet i en alder, hvor jeg foretrækker en trusse, der ikke er alt for lille. Jeg synes en model med lidt størrelse er smukkest – og jeg tager altid trussen i et nummer større, fordi det er rarest. Jeg bruger S i bh og M i trusserne.

Til Liza Braletten (500 kr.) – som du finder her – bruger jeg den trussemodel (300 kr.), der hedder Briefs (her). Sættet fås også i sort og en lækker brun.

Lize Underprotection

Underprotection lingeri

Trusserne er dejlige at have på, de strammer og snærer ingen steder, men er samtidigt fine og feminine!
Og prøv at hoppe ud i en farve i stedet for de sædvanlige sorte og hvide, hvis du ikke allerede har prøvet det. Det er smukt og forfriskende.

Bæredygtigt loungewear, kåber, kimonoer og badetøj!

Foruden den unikke lingeri, designer  københavnerbaserede Underprotection også smukt, brugbart og bæredygtigt lougewear, kimonoer/kåber og badetøj. Hvad der konkret ligger i ordet bæredygtigt, kan du læse om længere nede!
Tjek fx de skønneste badedragter og bikinier ud her.

Her er jeg iført den skønneste mellemlange kimono med elastik i taljen bagpå og bindebånd foran. Igen i en fin og subtil farve (coral), som p.t. er udsolgt, men den fås også i en lækker varm mørkebrun her (1.200 kr.). (ellers tjek Magasin).

Den er let og lækker og føles meget eksklusiv at have på samtidig med, at funktionaliteten er i top. Materialet er Tencel, der føles som og ligner silke, men er naturlige fibre, der stammer fra hurtigtvoksende træer som eukalyptus, der ikke kræver kunstvanding og giver et meget stort udbytte.

Underprotection lingeri kimono

I samme farve har jeg valgt bh og briefs i modellen Gilda. Igen er komforten høj, intet snærer eller strammer, der er ingen bøjler, men støtte via den bløde elastiske kant og et lille diskret fyld. Det er bare rart at have på og samtidig så fint og feminint.

 

Gilda Underprotection
Også her er trussen i en god og velsiddende model, der sidder behageligt og ikke er for lille. Igen vælger jeg en medium i stedet for en small – bare fordi, jeg synes trusser, der ikke sidder stramt er både det pæneste og rareste.
Materialet er den blødeste blonde, og kanterne har en flot gennemsigtig deltalje, der også går igen i siderne af bh’en. Det hele er meget underspillet lækkert.

Bæredygtigt lingeri – hvordan?

Hvad indebærer det egentlig, når vi taler bæredygtighed inden for tekstilproduktion?
Underprotection har igennem 10 år haft en seriøs ambition om at være bæredygtige. Det er på ingen måder smart snak – de anvender kun materialer som genanvendt polyester, genanvendt uld, lyocell, tencel og økologisk bomuld. Al emballage er enten bionedbrydeligt eller produceret af genbrugsmateriale. De få produkter, der ikke er veganske, er enten produceret af genanvendt uld eller af mælkefiber, som er et spildmateriale. Derudover arbejder de kun med certificerede fabrikker med anstændige lønninger og arbejdsforhold ♥♥♥

Underprotection fås i størrelse XS til XL. For bh’erne svarer størrelserne til fra 60-70A+B (XS) til 85-90E (XL).
Der findes en udførlig størrelsesguide på deres webshop.

5 kommentarer
 1. Lise
  Lise siger:

  Jeg holder af dit budskab om, at vi alle har ret til at føle os smukke, og så fint at se en voksen kvinde se så formidabelt godt og afslappet ud i det lækre undertøj!!

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Hvor ser du smuk ud i de lækre sager 🙂
  Det gule er ret smukt, så det må jeg tjekke op på.
  Aften hilsner 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Tusind tak, hvor er du sød. Jeg er også helt vild med det gule – det er friskt og delikant. Det andet er til gengæld meget elegant.
   Der er noget for enhver smag og det sidder så skønt.
   God aften og kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 3. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Åhh, hvor ser det lækkert ud:-)
  Jeg er allerede fan og glæder mig til at bestille noget fint der fra…

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.