Nogle gange må man satse!

Nogle gange må man satse!

Nogle gange går det godt – andre gange knap så godt – men hvis man ikke gør noget, så er én ting i alt fald sikker: Så sker der heller ikke noget.

2014 er blevet året, hvor min mand og jeg har kastet os ud i et par store – både tidsmæssigt, økonomisk og “mentalt” krævende – projekter. Køb og salg af hus og start af min webshop Best of Nordic. Luksusprojekter, eller luksusproblemer, det ved jeg udmærket, men min pointe er, at man nogle gange måske bare skal kaste sig ud på det lidt dybe vand – for forandringer kommer sjældent af sig selv, og slet ikke de gode.

Voksenlivsstil var  aldrig blevet til noget, hvis jeg ikke for over to år siden fulgte min indskydelse og besluttede bare at kaste mig ud i det. Jeg tænkte, at blogs ikke kun er for de helt unge – og så begyndte jeg at skrive. Nu har jeg tusindvis af besøg og jeg elsker den respons, jeg får herinde.

Best of Nordic har jeg opbygget selv og jeg ikke brugt en eneste krone på hjælp eller konsulentbistand. Aften efter aften (efter mit arbejde) har jeg siddet og sat mig ind i it-systemet og designet og opsat shoppen. Der er mange ting at sætte sig ind i, og jeg forstår godt, hvis mange går død på at starte en shop. Det kræver et stort arbejde, vedholdenhed og ikke mindst tålmodighed. Men jeg elsker, hver eneste gang, en ny kunde finder frem til mig og forhåbentlig får en god oplevelse, når jeg pakker og sender deres fine ting.

Jeg har ikke nær så meget fri, som jeg havde før, men jeg elsker det, jeg laver – for jeg gør det for mig selv, og måske kan jeg gøre det til min levevej en dag. Hvis ikke man satser og gør en indsats, så sker der ikke noget (og jeg regner inderst inde ikke med at vinde i Lotto).

I foråret besluttede min mand og jeg at købe vores nye hus, før vi havde solgt det gamle. Ganske vist bor vi i et område, hvor hushandlerne går rimeligt godt, men vi har følt det lige en anelse for spændende ind imellem. Og foruden istandsættelse og flytning, har der været to haver at passe, fremvisninger og åbent hus. Ingen klage, vi har jo selv sat os i situationen – og NU er huset solgt og de nye ejere overtager i overmorgen! 🙂

IMG_4772

Så selvom der er mange bolde i luften, så lander de fleste heldigvis godt, hvis man har lidt tålmodighed. 

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.