På vej mod mere komfort og mindre bøjle-bh!

Lur mig, om ikke bøjle-bh’en er ved at være lidt på vej ned ad bakken! Det virker som om, der er et opgør på vej blandt de unge kvinder, der ikke gider pakke sig væk på samme måde, som mange af os voksne kvinder altid har gjort det. De vil ikke gå i vat og stive bøjler for at leve op til et bestemt ideal, kunne jeg læse i Berlingske forleden, og det synes jeg er fantastisk. Et eksempel til efterfølgelse.

Nu skal undertøjet være komfortabelt

 

Ligesom de høje hæle nu oftest bliver afløst af sneakers og flade sko, så kan jeg selv mærke, at også når det kommer til undertøj, må det gerne være mere og mere komfortabelt. Jeg troede egentlig, det var min alder, der trykkede, men det viser sig måske at være stik modsat – at det er en generel tendens, at vi siger fra overfor de skønhedsidealer, der ikke er særligt rare, når det kommer til stykket.

Undertøjet fra Underprotection er blødt og rart, men stadig flot – og så er det bæredygtigt

Det skal dog for mig stadig være pænt, det indrømmer jeg – og det må også gerne give lidt fylde for mit vedkommende, men hvor er det dog befriende, hvis man kan finde noget, der både er flot og behageligt at have på. Så i dag gik jeg og kiggede lidt i Magasin efter undertøj, der sidder godt og giver en flot pasform, men er blødt og rart at have på. Om det kunne lade sig gøre at finde noget! Det lykkedes mig faktisk at finde et nyt mærke, som jeg lige nu er lidt oppe og køre over. Så selvfølgelig må jeg lige tage emnet op og give tippet videre her på bloggen, hvis du også gerne vil prøve noget nyt, velsiddende, rart og flot undertøj, som måske er lidt mere oppe i tiden.

Mærket hedder Underprotection, og det er ovenikøbet et bæredygtigt koncept med økologiske og recyclede materialer. Alt i 100% naturlige og økocertificerede materialer og fremstillede under ordentlige og fair forhold i Indien. Ikke et billigt mærke, men heller ikke vanvittigt dyrt. Jeg købte et sæt (Lima) til 400 kr. for bh og 300 kr. for trusser og jeg er SÅ glad for det og jeg tror ikke, det bliver det sidste. Der er ikke noget med skålstørrelser, jeg hoppede bare i en small. (trusserne i en medium, for jeg hader, når de er små!).

Jeg fandt Underprotection undertøjet i Magasin, og  ellers er der masser at vælge i mellem på deres hjemmeside Underprotection.dk.

5 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Det ser godt nok smukt og behageligt ud 🙂
  Jeg vil tjekke mærket efter og der kan jo ryge et sæt eller to på ønskelisten 🙂
  Ønsker dig en dejlig søndag, her regner det og dejligt, så skal jeg ikke vande min kæmpe have.
  Knuser!!!!

  Svar
 2. Malene H. Christensen
  Malene H. Christensen siger:

  Det er super flot! Hvis det også sidder godt, må jeg have tjekket det ud. Hende, der står bag det fine mærke, er en af i hvert fald to kreative søstre. Hendes søster er guldsmed og bor ved Ringsted. Spørg mig næste gang vi ses, for jeg har et par af hendes smykker <3

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   hej Malene,
   Det var da pudsigt! Dem vil jeg meget gerne se.
   Jeg må bare sige, at undertøjet sidder perfekt – jeg er vild med det og har lyst til at købe et sæt eller to mere 🙂
   Så tjek det ud, jeg tror, du vil kunne li det.
   Knus Hylle

   Svar
 3. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Det er jo desværre ikke alle der kan bære den slags bh. F.eks som mig, tunge men også lange, hængende, det kræver altså en god bøjle at få dem nogenlunde på plads. Man kan altså også få gode, behagelige bh’er med bøjle…

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Ja, det er selvfølgelig rigtigt – vi er alle forskellige, og gudskelov for det 🙂 Jeg har nu også selv stadig bøjle-bh’er, min yndling er Sexy Angle fra Triumph, men jeg kan bare mærke, at det komfortable fylder mere og mere, så det bliver en kombi for mit vedkommende.
   Jeg har gået meget efter nogle, der giver lidt fylde, men efter mine to operationer er jeg nok bare i bund og grund lykkelig for at være intakt 🙂
   Vi skal bare have det godt og være tilfredse med, hvad vi har hver især.
   Tak for input og kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.