Tilbage i kælderen

Tilbage i kælderen

Det er lidt af en proces af “lære” at arbejde hjemme og være selvstændig. Det er en balancegang mellem at få lavet dét man skal, og huske at holde fri. Min drøm var egentlig, at tingene skulle smelte sammen, men jeg må bare sande, at det måske ikke er helt så fedt i virkeligheden, som det lyder!

For mig er det ikke noget problem at få arbejdsopgaverne løst, men det er snarere et problem at få struktureret tingene på en god måde, så jeg kan slippe det og holde ordentlig fri ind imellem. Og få tid til at læse, lave mad, dyrke sport og hvad der ellers er vigtigt for mig.

Så nu arbejder jeg på at skille tingene lidt mere ad! 🙂

I søndags slog det mig pludseligt, at min idé om at flytte min arbejdsplads op ovenpå i køkken/stueregionerne, måske derfor heller ikke var så god en idé. Nok er der lidt mere lækkert end i kælderen, og nok er jeg tættere på tekedlen, men i virkeligheden rendte jeg jo op og ned for at pakke ordrer og udpakke varer, og hvad der ellers er at gøre i en webshop.

arbejde-hjemme-selvstændig

Hos mig er der ofte ikke så langt fra tanke til handling, så det hele blev fluks flyttet ned igen! Tilbage i kælderen med mig (og så kan jeg jo også hurtigt lige smutte ud og tage et karbad 😉 )
Varelager og pakkebord er lige ved siden af,  og det gør ikke noget, at det flyder med ledninger og printere – og egentlig så er her jo også ret hyggeligt!

hjemmearbejdsplads

Det bedste er, at mit stressniveau faldt fra det øjeblik, jeg fysisk fik skilt tingene ad. Nu slapper jeg af, når jeg går ovenpå, og det bliver meget lettere at skabe frirum, hvor jeg laver andre ting.
Som en ekstra bonus har vi også fået vores lille hyggeafdeling i forbindelse med køkkenet tilbage, hvor jeg nu igen har forføjet mig til kælderen. Her elsker jeg at sidde og læse og hygge mig med at fordybe i forskellige emner, som jeg kan videre give her på bloggen.

indretning-stue

Jeg MÅ i øvrigt også lige vise Jer denne her gamle flyttekasse i træ, som jeg var så heldig at spotte var sat ud til storskrald længere nede af vejen. Jeg spurgte pænt, om jeg måtte snuppe den – og fortalte ærligt, at jeg kunne se et potentiale i at vende dem om og bruge den som bord. Det var heldigvis helt i orden, de havde selv tænkt tanken, men nu skulle den ud! Og jeg må sige, at jeg er vildt glad for det og synes, den skaber personlighed og den fineste kontrast til de nye ting.

gammel-flyttekasse

 

Kærlig hilsen Jeanette

 

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Hvor lyder det fornuftigt, at du holder tingene adskilt. Og med sådan en dejlig kælder som du har, så er det da ingen sag, at have kontor der 🙂
  Så hyggelig en læsekrog du har fået etableret i stedet – og sikke et fund du har gjort med den rustikke flyttekasse, hvor heldigt var det lige, at du kom forbi i rette øjeblik til at det blev din 🙂

  Hav den dejligste fredag.
  Kh, Birgitte 🙂

  Svar
 2. Heidi
  Heidi siger:

  Ja det der med at holde tingene adskilt, kan godt være lidt svært. Arbejder selv hjemmefra med en webshop, så kender det godt.
  held og lykke med det:)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.