,

Vi har brug for ældre modeller!

En drøm af et strikket Jumpsuit fra Underprotection!

En drøm af et strikket Jumpsuit fra Underprotection!

Vi har brug for ældre modeller, og de er heldigvis i den grad i fremmarch! Først og fremmest sælger det selvfølgelig varen. Dernæst er det med til at understrege, at vi alle er smukke, interessante og attraktive mennesker, uanset alder. Og i øvrigt også uanset størrelse og de andre stereotype idealer, som moden, magasinerne og reklamerne i årtier har været domineret af.
Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være model for – ja, hold nu fast – undertøj og loungewear! Og endda mit eget yndlingsmærke, Underprotection. Jeg har sagt ja, fordi jeg elsker at være med på deres mission om at vise deres tøj på modeller i forskellige aldre og størrelser!

Indeholder reklame for Underprotection

Jeg er 164 cm. høj – og jeg er 55 år gammel! På papiret ikke den oplagte model, det skal jeg ærligt indrømme. Og så alligevel. For der sker en hel masse med vores idealer – og ungdom er gudskelov ikke den eneste vare på hylderne længere. Der er plads til personlighed, gråt hår, uperfekthed, forskelligheder af enhver art.

Vi er alle redaktører!

De sociale medier har medført, at vi præsenteres for verden, som den er i al dens forskellighed.
Vi er alle redaktører. Vi bestemmer, hvad der virker for os, hvad vi vil vise og inspirere andre med og hvordan. Der er plads til det hele. Og vi bestemmer selv, hvad vi vel se, og hvem vi kan og vil identificere os med og vil lade os inspirere af!

Der kan siges meget om de sociale medier, og det tidsforbrug, vi vælger at have på dem, men de har i den grad været med til at gøre op med skønhedsidealerne og herunder også ungdomstyranniet. Ja, der er meget at leve op til derinde – det har der altid været, tænk bare på modebladene i gamle dage – men der er også plads til at være sin egen.

For os, der ikke længere er unge, er der masser af inspiration fra andre på vores egen alder. Det er jeg selv een af dem, der er gået foran med for over ni år siden, da jeg startede bloggen her. Og nu springer jeg altså i det nye år officielt ud som model, endda undertøjsmodel. Til den tid stærkt på vej mod de 56.

Bodystocking fra Underprotection med de fineste blonder og feminine flæser ved stropperne.

Underprotection laver det skønneste undertøj i bæredygtige og certificerede materialer. Denne her Vicky bodystocking er en af mine største favoritter.

Kan man tillade sig det?

Selvfølgelig har jeg tænkt over, om jeg kan “tillade mig”, sådan at vise mig frem på den måde! Men selvfølgelig kan jeg det!!! Det er netop pointen, at vi har værdi og ikke skal pakkes væk, fordi vi er over 50 – og jeg har det faktisk rigtigt fint med det. Jeg er jo lige så meget et “stativ” for tøjet som enhver ung model! Desuden er det et meget smukt og lødigt mærke, som bruger fine og naturlige billeder, der aldrig bliver vulgære.

 

Skulle nogle have noget imod det, så må det være deres problem (læs evt. indlægget om projektioner 🙂 )

 

Jeg står 100% ved min alder, men jeg vil ikke være en slags “woke projekt”, hvor jeg partout skal se gammel ud. Der bliver ikke brugt filtre eller retoucheringer, men selvfølgelig et godt lys og en dygtig fotograf. Ikke noget snyd, men heller ikke noget uskønt, hvilket jeg har det godt og trygt med. Vi vil alle gerne tage os ud fra vores bedste side.

Så jeg har besluttet at kaste mig ud i det – at tage “en for holdet” for at være med til at vise, at voksne kvinder er RELEVANTE. Vi er trods alt også forbrugere, der gerne vil inspireres af nogle, som vi kan identificere os med!♥

Jeg vil gerne stå nogenlunde skarpt!

Jeg er stolt over at være blevet spurgt om denne her opgave for Underprotection. Det er så fint, at de gerne vil vise alle deres styles på modeller i forskellige aldre og størrelser. Og så elsker jeg jo virkelig deres ting og kan med hjertet vise dem frem!

Selvfølgelig er det også super sårbart at skulle fotograferes særligt i undertøj. Det gælder nok for de fleste, uanset alder.

Fineste loungewear fra Underprotection. Det kan både bruges til afslapning hjemme og dresses op til byen!

Fineste loungewear med dobbeltradet jakke og matchende pung. Det kan både bruges til afslapning hjemme og dresses op til byen!

 

Nu har jeg en god måneds tid at forberede mig lidt i, og det giver mig lidt ekstra god motivation til at gøre noget godt for mig selv. Jeg vil jo gerne tage mig nogenlunde ud – så godt jeg nu kan i min alder – så den får en lille smule ekstra gas med ansigtsbehandlinger, cryo-behandlinger og hjemmegymnastik for tiden. Det ligger lige lidt i baghovedet, at der er en spændende udfordring forude.

Jeg overvejer også at starte året med nogle dages ayurvedisk detox, som jeg nok skal komme tilbage til. (du kan læse om ayurveda i dette indlæg). Men derudover skal julen (og marcipanen) nydes, lives skal nydes. Og det er, som det er – jeg er, som jeg er – og jeg glæder mig bare generelt vildt over, at vi ældre er i stadig højere kurs! ♥

4 kommentarer
 1. Helle Jensen
  Helle Jensen siger:

  Hejsa Jeanette
  Du er bare mega sej 🤗 elsker at læse din blok og følge det på Insta. Dejligt at der også er en pige som står ved sin alder og inspirere vi andre på 59.
  Glæder mig til at se dine billeder.
  Helle

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Helle,
   Det gør mig da bare så super glad at høre. Tusind tak for at skrive!
   Og ja, jeg synes også lige præcis, det er vigtigt, at vi inspirerer og støtter hinanden.
   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.