Cool ballerinaer med dyreprint og -hår

Cool ballerinaer med dyreprint og -hår

Nu er det blevet tid at komme ud af vinterstøvlerne. Det er endnu ikke helt sandalsæson, men lige nu – og resten af sommeren – er ballerinasko rigtigt skønne. De er nemme at gå i og du får en lækkert look med fx et par stramme jeans og en t-shirt.

Jeg kan godt lide de lidt cool modeller, som har lidt kant og er nedtonet i farverne, så de hverken bliver damede eller lillepigede. Én af de helt store trends er dyreprint og dyrehår som på denne fine ballerina fra Sofie Schnoor til 975 kr. på Ballerinas.dk.

sofie_schnoor_ballerinasko_koskind

Vi kommer ikke uden om det spanske mærke Pretty Ballerinas, som i år 90 år har produceret håndlavede sko og er nået frem til adskillige fødder i Hollywood. Her med zebramønstret ruskind  til 170€.

Pretty Ballerinas ballerinaer_zebra

Et lækkert og stilfuldt bud vil også være denne ballerina fra Stylesnob i snakeprint og laksnude til 900 kr. fra RikkeSolberg.dk.

Stylesnob_Ballerina_snake

Og til sidst – og apropos Pretty Ballerinas -er jeg fuldstændig vild med deres seje loafers i pony med leopardmønster. De er meget populære og ikke helt lette at opdrive – men kan lokaliseres på nettet hos bl.a. PrettyBallerinas.com.

Pretty Ballerinas loafers_pony_leopard

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.