Test af Lidl kaffekapsler

Test af Lidl kaffekapsler

lidl-kaffekapsler

I sidste uge var Lidl så søde at sende mig smagsprøver på deres nye kaffekapsler. Anledningen var, at de nu har udvidet sortimentet af deres Bellarom kaffekapsler med tre nye varianter: Palermo Espresso, Merano Lungo og Viola Espresso.

Vi har ganske vist en Nespressomaskine i huset, men jeg drikker ikke selv kaffe overhovedet. Så mens jeg har nydt Lidls gode medsendte chokolade – for det spiser jeg altid gerne – har jeg udliciteret testopgaven af kaffen.

Den ene variant, Viola Espresso, har min kære mand prøvesmagt. Kaffen er den stærkeste af de nye varianter (styrke 9 ud af 10) med et højt koffeinindhold. Det må være en kaffe, man vågner af! Hans korte dom er, at det er en ok hverdagskaffe til prisen. Den er kraftig, men efter hans smag på grænsen til at blive en anelse bitter.

De to andre varianter, Palermo Espresso og Merano Lungo (begge i styrke 4), har min anden testperson, Stig, givet følgende mere udførlige anmeldelse:

Palermo Espresso og Merano Lungo er glimrende produkter. Specielt Merano er lækker, mens Palermo lægger op til at skulle brygges som Espresso dog uden at være specielt stærk. Begge typer kan dog fås i tilsvarende smag og type i Nespresso, så smagsmæssigt matches Nespresso. Der er meget stor forskel på indpakning og kapseltype. Sikkert, fordi Nespresso ikke må kopieres. Hvor Nespresso har fordel af et lækkert ”rør” design har Bellaroms indpakning dog den fordel, at der her er plads til at beskrive kaffen uden på pakken. Ved brug af Nespresso skal man have fat i kataloget (Et hæfte) eller læse på nettet for at finde mere information om kaffen.

Vidste du i øvrigt, at en Lungo er det italienske udtryk fore en “lang” espresso? Man laver en lungo i en espressomaskine ved at anvende dobbelt så meget vand som ved et espresso-shot. Derfor kan fx Merano Lungo sagtens drikkes af folk, der normalt synes, at espresso er lige stærkt nok.

Kaffekapslerne koster den beskedne sum af 14,95 kr. for en pakke med 10 kapsler (fås kun i Lidl).

Tak til Lidl for sponsorering af kaffen til test – og tak til Stig Härstedt for anmeldelsen!


TILMELD DIG QLANDS NYHEDSBREV HER

 

 

 

2 kommentarer
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   hej Jeanette,
   Nu er det ved at være lang tid siden, at jeg lavede testen her på bloggen, men så vidt jeg kan se, passer Lidls kapsler foreløbig kun til Nespresso.
   Prøv evt. real Coffee, som jeg lige har skrevet om – de har også kapsler til Dolce Gusto.
   De bedste hilsner
   Jeanette 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.