,

Allergitestet bryn- og vippeserum til kun 75 kr. fra IVY AÏA

IVY AÏA brow serum og Eyelash serum fås i Normal til kun 75 kr. Allergitestet vippeserum og brynserum uden parfume, alkohol og parbener.
Serummer til vækst af vipper og bryn er normalt en lidt dyr affære, men nu kan du får IVY AÏA brow serum og Eyelash serum i Normal til kun 75 kr. Endda allergitestet, vegansk og uden parfume, alkohol og parbener.

Reklame – produkt modtaget i gave til test.

Fredagsfavoritten i denne uge er vækstserummer til vipper og bryn til en meget lav pris. 75 kr. for 4 ml. koster de hver i sær fra det danske allergicertificerede mærke IVY AÏA, som du finder på hylderne hos Normal.

Vippeserum er blevet et fast skønhedsprodukt for mig. Jeg elsker, at vipperne får ekstra længde og fylde, så det har jeg brugt i årevis. Først dagligt i ca. 4 uger og herefter hver 2-3. dag for at holde det ved lige.

vækstserummer til vipper og bryn til en meget lav pris. 75 kr. for 4 ml. koster de hver i sær fra det danske allergicertificerede mærke Ivy Aïa, som du finder på hylderne hos Normal.

Jeg har også forsøgt mig med adskillige brynserummer. Alle sammen uden det helt store held, må jeg indrømme. Uanset prisniveau, får det ikke mine overplukkede firserbryn i den helt store vækst. Jeg fortsætter dog alligevel ind imellem – for hvert et nyt strå tæller! Til 75 kr., så er det heller ikke den store økonomiske skade at gøre forsøget.

Det er da også generelt forskelligt fra person til person, hvordan vækstserummerne virker, og IVY AÏA skriver, at 70% oplever forøget vækst. Det gælder for både vippe- og brynserum.

 

TIP! Lige nu kan du vinde for 500 kr. valgfri hudpleje fra IVY AÏA på min Instagramprofil!
Vippeserum og brow serum er allergicertificeret, ligesom alle Ivy Aïas øvrigt udmærkede produkter.

 

Biotin i hovedrollen

Når jeg sammenligner Ivy Aia med andre langt dyrere vækstserummer til vipper og bryn, så er ingredienslisten ganske vist kortere – til gengæld er der ingen unødvendige ting som alkohol og parfume. Desuden er serummerne allergicertificerede, ligesom alle IVY AÏAs øvrigt udmærkede produkter.

I forhold til de aktive ingredienser, er der først og fremmest Biotin i forskellige peptid-versioner, der spiller hovedrollen. IVY AÏA har også et anerkendt peptid, Biotinoyl Tripeptide-1, langt oppe på ingredienslisten, hvilket er lig med et højt indhold. Det er kendt for at kunne hjælpe hårene til at blive stærkere og får en længere levetid, hvilket betyder, at de har mulighed for at gro længere.

Husk, at du skal have lidt tålmodighed – resultaterne viser sig efter ca. 4 ugers brug hver aften.

 

TIP! Prøv også fx Ivy Aïa sheetmasks til 29 kr. Cleansing Oil med mandelolie, macadamiaolie, shea og E-vitamin til 49 kr. Rensemousse med niacinamid, effektiv mod bla rødme og pigmentering, 39 kr. Ivy Aïa Antiage ansigtscreme med hyaluron, avocado og sheasmør samt E-vitamin 49 kr.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.