Cool nordic jul

Cool nordic jul

Jul1

Julen er allerede ved at være over os. Det er tid til at pynte lidt op, og hos mig må det gerne komme gradvist, og især her i starten kan jeg godt lide, at pynten glider ind i den normale indretning med små hyggelige indslag her og der.

jul8

Julenisserne og al det dejlige arvegods må godt blive i kassen noget tid endnu, og i stedet skal det være lækkert med fokus på natur og enkel moderne julepynt i ægte cool nordic stil.

Jul3

Den hvide Lyngbyvase på billedet, som har fået en kæmpe comeback, er ikke mindre end perfekt til den moderne, enkle juleudsmykning. Her med lærkegrene og fine porcelænsophæng fra House Doctor til 28 kr. for 3 stk. hos CoolNordic.dk.

Lyshusene fra Kähler er fine året rundt og særligt her til jul og i den mørke tid. jul9

Brug løs af kogler og lærkegrene og andre rå naturmaterialer. Eller hæng nogle stykker cool julepynt op på dine planter – her på et oliventræ.

Jul2

Når det kommer til moderne julepynt, som det nye geniale glitterpynt på billederne (29 kr. hos CoolNordic.dk), er det danske firma Nordstjerne de nye, nå ja stjerner. De er inspireret af den simple renhed i naturen omkring os og af råheden i de skandinaviske og grønlandske landskaber. De designer de lækreste juleophæng i porcelæn, ben, træ og sælskind.
Nordstjerne juleophæng

Og mangler du stadig lige at få kalenderlyset i hus, så kan du køre stilen igennem med et fint enkelt lys med håndskrevne tal til 65 kr.

 Jul4

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.