Crossbody taske til byturen

Crossbody taske til byturen

Adax-cross-body-magasin

Jeg har længe været på udkig efter en lille taske til det mest nødvendige til byturen. Også til ferie og storbyture bliver jeg træt af den større taske, og desuden får jeg ondt i nakken, hvis jeg slæber rundt med den for længe.

Jeg kunne godt tænke mig en rå, praktisk og enkel (ikke for flashy) model, som sidder godt, når man går rundt måske i en hel dag.

Forleden fandt jeg denne model Siri fra Adax fra i lækkert blødt kalveskind hos Magasin, og den er faktisk ikke noget tosset bud. Den er enkel og cool og i super god kvalitet.
Den har en fin størelse (23 x 17 x 9 cm.) og med placeringen af remmen på hver side af tasken, så sidder den godt.
Crossbody tasken har praktiske rum med lynlåse, som jeg godt kan forestille mig vil gøre det en del lettere at finde nøgler, pung, mobiltelefon og andre at de fornødenheder, man har med sig på en tur i byen.

Adax-cross-body

Tasken fås også i grå og brun og koster 1.299 kr. hos Magasin.

Det danske taskemærke Adax har faktisk eksisteret i mere end 30 år, men det er først her de sidste par år, at mærket rigtigt har vundet indpas på moderedaktionerne på nogle af de store magasiner som Costume og Cover. Adax er blevet lidt mere moderne og vovet, men er stadig klassisk. Personligt kan jeg godt lide de enkle modeller, som kan virke lidt “no-name” uden de store loger.

Der er rigtigt mange modeller at vælge imellem, men nu hvor jeg er ved de små tasker, kan jeg fx også fremhæve den kombinerede clutch og skuldertaske med en flettet håndledsrem, som jeg synes er rigtig fin. Den koster 1.099 kr. hos Magasin.

adax-clutch-kombi adax-clutch-kombi-2

 

1 svar
  1. conny
    conny siger:

    Den kunne jeg da godt forestille mig at skulle have til min fødselsdag – eller noget. Lækker at se på og sikkert også at røre ved.

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.