Den smukkeste blondekjole

Den smukkeste blondekjole

signe-boegelund-jensen

Det er næsten lidt pinligt, men jeg har altså endnu en ny kjole at vise frem til dig her på bloggen. Dog er den faktisk endnu ikke rigtigt min, for jeg har fået lov til at låne den med hjem i første omgang af den vidunderlige designer Signe Bøgelund-Jensen.

Det kan være svært at vælge mellem hendes fantastiske modeller og farver, men jeg synes bare, at denne blå blondekjole er så smuk. Og den er ikke bare en blondekjole – når man på egen krop oplever, hvordan den sidder, så opdager man, hvad rigtigt håndværk er inden for tøjdesign, og hvad en tidligere couturedesigner kan.

signe-boegelund-blondekjole

Jeg er VILD med hendes tøj, og de modeller og snit, som hun bare forfiner og forfiner hele tiden (hun har ikke en fortid hos Galliano og Dior og er blandt Kronprinsessens favoritdesignere for ingenting!). En blondekjole som denne – eller tøj, der i det hele taget sidder som hendes – er svært at opdrive andre steder.

Samtidig tilpasser hun kjolerne til den enkelte kvinde (uden ekstra beregning), så alle går ud af døren fra hende og ligner en million, uanset alder, højde, størrelse og kropstype. Prisen er, uanset hvad, typisk omkring 3.000 kr. for en klassisk elegant kjole, der holder i mange år. Jeg er klar over, at det er mange penge, men for tøj af den kvalitet, og eventuelt individuel tilpasset og syet efter mål, så burde det faktisk koste noget nær det dobbelte.

For mit vedkommende er det bare så forunderligt, at hendes tøj i en standardstørrelse 36 nærmest er som skabt til mig. Signe vil derfor også gerne bruge mig som model til nogle fotos i den kommende tid, så du kommer sikkert til at se flere smukke kjoler inden længe her på bloggen. Rent faktisk har jeg allerede fået skudt de første billeder i sidste uge, så måske varer det ikke så længe, før de kommer. Så nu ved du også, hvorfor jeg “kom til” at låne en kjole med hjem – de er jo umulige at modstå 🙂

signe-boegelund-kjole

Du kan se flere kjoler her på Bogelund-jensen.com, men det er altså kun en mindre del af alt det, som hun har i sit studio i København Ø. Samtidig er det næsten umuligt at gøre tøjet 100% ret på billeder – det skal ses, mærkes og prøves!

Du kan altid kigge ind på andensalen på Strandvejen skråt overfor Svanemøllen St., eller endnu bedre bestille en tid til en uforpligtende snak om, hvad du kunne tænke dig. Noget kan også købes med hjem med det samme eller tilrettes efter dine mål. Filosofien er, at vi alle er forskellige i form, stil og udtryk, og Signe – som i øvrigt er noget af det sødeste – behøver nærmest bare kaste et blik eller få målene over telefonen for at udrette små mirakler.
Du finder kontaktformular og info her.

Kærlig hilsen Jeanette

 

7 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Hvor ser du flot ud i den smukke kjole – den klæder dig super godt og er som syet til dig 🙂 Tak for kig – jeg glæder mig til at se billederne af dig i flere smukke kjoler.

  Hav en rigtig dejlig dag 🙂
  Knus, Birgitte

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Tak, kære Birgitte. Det er virkeligt vildt, for tøjet ER faktisk som syet til mig. Jeg har lige fået taget en serie billeder i en masse forskellige kjoler og outfits, som jeg glæder mig SÅ meget til at både se og vise frem her på bloggen. Det er jo fedt at få taget billeder af en dygtig fotograf – og også skønt at kunne bruges som 51årig 😉
   Knus og en skøn solskinsdag til dig.
   Jeanette

   Svar
 2. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Wow! Ser viiirkelig flot ud! 🙂 – har også lige luret lidt på hjemmesiden – meget meget flotte kjoler 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Tusind tak, Trine. Så skulle du se kjolerne i virkeligheden! Signe er virkelig fantastisk.
   God solskinsdag – den skal nydes 🙂
   KH Jeanette

   Svar
 3. Signe Bøgelund-Jensen
  Signe Bøgelund-Jensen siger:

  Tusind tak for de fantastisk søde ord. Du ser så smuk ud i min “Big leaf lace” blondekjole og jeg glæder mig til at tage foto af dig ifrørt flere Bøgelund-jensen modeller senere idag. Og tak Tina KH også- for dine fine ord. Du skal være meget velkommen her i Atelieret.

  Svar
 4. Tina KH
  Tina KH siger:

  Meget smuk kjole til en meget smuk kvinde:-)
  Det er godt nok en dygtig designer med flotte håndværker:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.