Den smukkeste udgave af boligen!

Den smukkeste udgave af boligen!

marie-wilken-bolig

Hele dagen har den stået på fotografering af vores bolig. Jeg synes, det er en trættende proces både rent fysisk, men også mentalt, fordi der bliver stillet helt skarpt ind på ens private rum. Så lige nu er jeg helt kvæstet efter mere end 7 timers intens “invadering” og henten og bringen ting frem og tilbage.

Alligevel har jeg lyst til lige at dele min oplevelse med dig her på bloggen, før den står på total afslapning og Netflix for mig. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor trætte de to fantastiske damer, stylist og skribent Eva-Marie Wilken og fotograf Pernille Kaalund, må være. Hold op, hvor skal der knokles for at skabe de helt rette billeder, og hvor er de dygtige.

Det er bare med at suge til sig sådan en dag og lade sig inspirere til måske at stille tingene lidt anderledes og fjerne noget af det overflødige! Sidstnævnte er noget, som jeg godt kunne trænge til, for jeg elsker ting og sager, og jeg har efterfølgende fjernet en hel kurv fuld af lidt banale dimser og dutter. Det kan være en god øvelse (selvom de en skønne dag nok komme frem igen 😉 )

Det er ikke første gang, at jeg er så heldig at få vores hjem fotograferet, og min erfaring med boligreportager er, at det er den flottest mulige version af virkeligheden – præcis ligesom, når vi selv stiller op for fotografen i vores pæneste tøj og makeup og med en passende pæn baggrund. Det grundlæggende kan vi ikke lave om på, men stylingen, baggrunden, makeuppen, håret m.v. gør hele forskellen. På samme måde er det med boligreportager. Grimme ledninger er selvfølgelig ikke med, avisen ligger ikke og flyder, personlige fotos og overflødigt nips fjernet. De flotteste ting og flotteste steder kommer i fokus, og der bliver skåret ind til benet, så billederne fremstår enkelt og smukt. Ellers var der jo heller ingen, der gad at se på dem og lade sig inspirere af dem.

boligreportage

Derfor skal vi heller ikke lade os intimidere eller føle os forkerte af boligreportager – men kun suge den inspiration til os, som vi kan bruge. For selvfølgelig er alle sejl sat til for at skabe de smukkest mulige billeder, som vi kan bruge til noget.

7 timer tog det hos mig i dag, men jeg kan stadig genkende mig selv og vores hjem 100% i billederne. Det er stadig vores ting og den atmosfære og stil, som vi har skabt – stillet flot op til foto. Nu glæder jeg mig bare så meget til den dag, hvor jeg kan vise billederne frem.

Indtil da, vil jeg lige vise dig min nye puf. Jeg har længe drømt om en rund velourpuf –  i en lækker rosa, så den spiller sammen med sofaen.
Her er en så, fra det nye danske firma Moss Room, der har specialiseret sig i stilfulde og moderne velourmøbler.

moss-room-puf

Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
 1. Pia Trans
  Pia Trans siger:

  Nøj, hvor jeg glæder mig til at se de billeder! Dit hjem er så helt fantastisk, så det kan kun blive godt. Kan godt forestille mig at det er en udmattende omgang, dog, men jo garanteret også lærerig, som du skriver.

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Du kan også tro, at jeg glæder mig til de kan vises frem! Det, jeg så på skærmen var bare så skønt. Desværre går der nok et helt år!!!!!!!
   Ja, det er fantastisk at agere kulisse og få nye friske og professionelle øjne på ens hjem.

   Håber, du får en skøn weekend og vi snart ses!

   Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Uha der er gået mange dage, hvor jeg ikke har fået fulgt med på din skønne blog. Men nu har jeg lige et pusterum (jeg har meget travlt på jobbet pga. andres ferie) og så vil jeg lige bruge et øjeblik på lidt update.

  Sikke et skønt indlæg i dag…også 🙂

  Jeg kan forestille mig, hvor skønt det må være, at få sit hjem besøgt af professionelle – men hvor er det også dejligt at læse, din hudløse ærlige mening om, hvor hårdt det også er. Der er altid en bagside af medaljen, og det glemmer vi, der kun ser det polerede og færdige resultat 🙂 Men jeg har jo altid elsket din ærlighed og trofasthed overfor virkeligheden.
  Dit hjem er helt fantastisk – både med og uden “rod” og almindelige “her-leves-der-ting” – og jeg glæder mig til at se de endelige billederne fra dit besøg.

  Sikke også en smuk puf – den ser ud til liiige at være dig 🙂 Mon lille søde Viola får lov til at ligge på den 🙂

  Kan du have en rigtig dejlig dag.
  Mange kærlige hilsner, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,
   Hvor er det dejligt – som altid – at høre fra dig. Jeg er så glad for at få at vide, at det jeg skriver bliver godt modtaget og kan bruges til noget.

   Ja, alt det med indretning kan hurtigt bliver for meget, hvis ikke vi passer på. Vi skal også huske at leve, og at det ikke bare er en udstilling 🙂
   Og tak, jeg er også helt vild med den puf. Viola har slet ingen interesse for at være i møbler (og seng), så det er heldigvis intet problem, men hun ville klæde puffen ganske godt. Måske kommer der et billede en dag 😉

   Håber, det snart bliver din tur til frihed og afslapning. Du venter vel bare på det gode vejr!

   Ha nu en rigtig skøn weekend.
   1000 hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.