Efterårskøb, hvad skal man gå efter?

Efterårskøb, hvad skal man gå efter?

Så bugner butikkerne af lækkert efterårstøj – støvler, tørklæder, sweatre og jakker. Der er meget spændende imellem og meget at blive fristet af. Jeg holder hovedet koldt og går efter de farver og ting, som passer til mig og passer ind i min eksisterende garderobe. Bordeaux er, som jeg allerede har været inde på, alle vegne. Jeg er personligt ved at være træt af den allerede før, det næsten er begyndt, og jeg ville indtil videre passe på med at købe meget mere end et enkelt stykke tøj eller accessori i farven. Den er smart og tillokkende lige nu, men jeg tror, den hurtigt bliver en kliche.

Til gengæld er jeg vild med stilen med en tætsiddende underdel, som fx (læder)leggings, skinny jeans eller nederdel, tilsat en mere volumiøs overdel som en løsthængende skjorte eller en sweater. Med et par rå boots, gerne korte, og evt. et fedt tørklæde, har du et super smart look. Kjoler er også et hit, og kan gøres rå med læderjakke og korte eller lange støvler. Husk også, at smykkerne gerne må være store, og kig også gerne efter pelsdetaljer og læder.

gå din garderobe igennem og pak sommertøjet væk sammen med de ting, der slet ikke holder i denne sæson. Gem de bedste ting og gå ud fra dem. Overvej nøje, hvad du egentlig har brug for, før du kaster dig ud i butikkerne. Nogle gange er det få ting, der skal til for, at du igen føler de oppe på beatet.
Det er også altid et godt råd at holde sig inden for en ret afgrænset farveskala, så du kan kombinere på kryds og tværs.

Mine efterårskøb er: en kort sort kjole i tresserstil, antracitgrå velourjeans, tørklæde i grå snakemønster og endelig et køb, jeg har overvejet længe, en ny sort taske fra Mulberry. Jeg vender tilbage med et par af tingene.

Nu “mangler” jeg bare en flot hvid skjorte, og jeg er ret hooked på denne fra Vanessa Bruno Athé. Den er en investering, ca. 2.000 kr., men til gengæld vil den holde 100% i årevis. Jeg synes, det er meget finere i virkeligheden, end på billedet fra Stig P, hvis den kan købes.

Vanessa Bruno blondeskjorte

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.