Eksklusive og små unikke kollektioner fra Tusnelda Bloch

Eksklusive og små unikke kollektioner fra Tusnelda Bloch

Hvis du hører til dem, der ind imellem gerne vil have noget specielt, som ikke alle har – og gerne i den lidt eksklusive ende i lækre materialer og spændende snit, så skal du kigge efter Tusnelda Bloch.
Designeren kan findes hos Miinto, hvor du kan holde øje med de små innovative og kreative kollektioner. Jeg er eksempelvis her i et par leggings – i silke og et lækkert interessant mønster. De har høj talte og er meget stramme, super flotte til et par høje hæle og en enkel t-shirt eller skjorte, men kan også dresses ned i sandaler. Helt sikkert ikke et par, jeg møder på gaden hver dag.

tusnelda bloch silke legging_Voksenlivsstil

Fra den nye kollektion kan jeg fx også fremhæve disse skønne klassiske shorts i silke til 900 kr. – dem ville jeg gerne eje.

tusnelda bloch shorts

eller denne smukke silkekjole til 1.400 kr., som er draperet i den ene side – den vil være et hit hele sommeren til både hverdag og aftenbrug. Modellen fås i flere farver og mønstre. Find den hos Miinto.

tusnelda bloch kjoleDu kan også finde det klassiske og elegante look hos Tusnelda Bloch, fx med en kjole med 3/4 ærme og v-udskæring i et metallisk look. Meget flot.

tusnelda bloch kjole_lang ærme

Sponsoreret indlæg.

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.