En fin og populær kjole!

En fin og populær kjole!

belina-kjole-oenling

Måske bed du mærke i kjolen, som jeg havde på hos frisøren forleden (du kan læse indlægget her). Jeg skal love for, at den får mange positive kommentarer med på vejen, når jeg har den på, og jeg må også sige, at jeg selv er helt vild med den. Så jeg synes, den fortjener sit eget indlæg på bloggen 🙂

Den er så easy to wear, blød og lækker, og nem at sætte med snøren i taljen. Det smukke mønster og fine farver, synes jeg, gør kjolen moderne på en elegant måde. Den er helt enkel, men har alligevel nogle fine detaljer med små læg bagpå og ved skuldrene, og så er snittet bare godt.

Materialet er ret genialt – det virker til forveksling som silke, men skyldes i virkeligheden de 60% Cupro, som er et overskudsprodukt fra bomuldsproduktion. Den er fra det danske mærke Önling, som netop har fokus på bæredygtighed i deres produktion og materialevalg.

Hvis du skal have fingre i den, så tror jeg ikke, du skal vente alt for længe. Den hedder Belina og fås på hos Önling her. (Bemærk, at deres tøj er til den store side. Jeg har kjolen i 34, og jeg er normalt en 36).

For mig gælder det netop om at finde nogle gode basisting, som er i en god kvalitet, og som jeg virkelig kommer til at bruge. Det er noget af dét, som Önling kan. Du skal også lige se deres lange cardigan. Den er simpelthen perfekt, super som overgangsjakke lige nu, og så er det bare en fed længde til at par støvler med hæl. Selvom, jeg kan nu finde på at bruge den til sneakers og alt muligt andet – og til vinter tror jeg, at jeg kommer til at bo i den, når jeg render rundt herhjemme. Sammen med kjolen har jeg et perfekt sæt, som jeg kommer til at gå rigtigt meget med her i efteråret og til vinter.

oenling-toej

Lige et zoom ind på lynlåsene i siden. Igen er der en enkelt lille diskret og fin detalje, som lige giver dét ekstra, uden at det bliver for meget.

oenling-chabel-strik

Chabel cardiganen finder du på Oenling.com. Prisen på 1.299 kr. synes jeg faktisk er meget rimelig for en lang strik i den kvalitet. Jeg har valgt den lyse grå (i str. S, som passer godt, men påregn en anelse lange ærmer). Den findes også i mørk grå og blå.

Kærlig hilsen Jeanette

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.