Ha’ mobilen lige ved hoften…

Ha’ mobilen lige ved hoften…

Mobileholder-nova-carriealong.dk

Som webshopejer er jeg nød til at have min telefon med mig, når jeg går omkring i huset eller andre steder. Vi kender nok alle situationer, hvor vi ikke kommer udenom at have telefonen med os og har brug for en praktisk taske til den.
Derudover har jeg besluttet mig for, at det må være slut med smadrede glas på telefonen, fordi den ikke er ordentligt beskyttet.

Jeg har også måtte sande, at en PÆN og praktisk mobilholder til en fornuftig pris kan være en udfordring at finde – men det kan faktisk lade sig gøre.

CarrieAlong.dk har de mobiltasker fra bl.a. det danske firma NOVA. Jeg kan godt lide det enkle design, og jeg faldt for denne sorte lille mobiltaske med skulderrem i præget skind til kun 299 kr. Du finder tasken i tre forskellige farver her.


Mobileholder-nova-carriealong.dk-voksenlivsstil

 

Indlægget er sponsoreret.

1 svar
  1. Maj-Britt
    Maj-Britt siger:

    kan virkelig anbefale at beskytte telefonen godt. Jeg fik ny i fødselsdagsgave og inden jeg tog den i brug købte jeg panserglas samt bagcover. Når det tages af er sen stadig som ny. Jeg har allerede tabt den mange gange og det er kun gået ud over mit panserglas. Denne telefon holder er så fin og den skal helt sikkert på ønskelisten til jul.

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.