Hop med på tern

Hop med på tern

De skønne klassiske tern er for alvor slået igennem i år – og du kan roligt hoppe med på bølgen, for der kommer masser af tern igen næste vinter.

Jeg har nu altid elsket tern, og som barn havde jeg i flere omgange plisserede ternede nederdele, som jeg var vild med og husker tydeligt den dag i dag. Mine røde ternede bukser her er fra sidste år, hvor tern endnu ikke helt så udbredt som i år. Grundlæggende mener jeg, at man skal gå med det, man kan lide og som passer til een, men det gør selvfølgelig ikke noget at være lidt med på moden samtidig. Du kan læse mere om sæsonens mode her.

ternede-bukser-blog

 

Lige nu er der næsten ikke noget mere bedre sted at starte end med en ternet skjorte. Jeg har selv denne fra Moliin Copenhagen, som jeg er glad for og virkelig føler mig både smart og velklædt i. Den er vist desværre udsolgt alle steder, men der er masser af alternativer.

ternet skorte-moliin

Denne her fra norske Fall Winter Spring Summer er også super fin – set hos YouHeShe.

ternet-skjorte_FWSS

 

Denne fra Isabel Marant er også ret skøn. Fundet hos LeahMaria. Bemærk i øvrigt, hvordan blåt sniger sig mere og mere ind.

ternet-skjorte-isabel-marant

 

 

Og mens vi er ved Isabel Marant, så er et klassisk ternet tørklæde er også super cool. Dette er i den dyre ende, men kan også bruges som inspiration til den helt rigtige stil, som jeg altid synes, at designeren repræsenterer. Fundet hos YouHeShe.

ternet-tørklæde-isabel-marant

Det kræver lidt mere mod at bære tern på underdelen, men Baum und Pferdgarten er blandt de danske designere, der tør satse på tern. Her en klassisk nederdel, der vil være super fin med en stor sweater og et par tætte strømper.

ternet-nederdel-baum-und-pferdgarten

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.