,

Julegaver til hunden! Vind det lækreste hundemad, foderspand, julegris, tyggegevir og guf!

Hunden skal forkæles i julen, ligesom alle os andre, med julegaver og god mad. Og ligesom Viola strengt taget bliver hele året rundt. Men lad nu det ligge.
NU skal der julehygges, der skal selvfølgelig and på menuen, og gaver skal der også til!

DU KAN VINDE HELE DENNE FANTASTISKE JULEPAKKE TIL HUNDEN! DIN EGEN ELLER EN HUND, DU KENDER OG GERNE VIL FORKÆLE!

KONKURRENCEN ER SLUT – STORT TILLYKKE TIL JOAN HJULMAN ♥

kingsmoor hundefoder
Konkurrence/reklame for Kingsmoor og Petlux.dk

Viola er blevet begavet i dag – og hvilke frydefulde gaver, som hun bare er VILD med (på nær spanden naturligvis, men den elsker jeg!). Ernæringsrigtig og dansk produceret hundemad med and fra Kingsmoor. Violas yndlingsfoder fra nogle af mine yndlingsmennesker, der brænder for at lave mad til hunde og katte af ordentlige lokale råvarer, så det bliver ikke bedre. (du kan læse mere om Kingsmoor her).

Den skønneste legegris i ruskind, naturlige bløde godbidder, foderspand i lækkert design og naturligt hjortegevir til at tygge i fra Petlux, der bare forstår at plukke ALT det lækreste til hunden og i øvrigt også katten.

Og du kan VINDE hele dette lækre luksus julekit!

Hundemad med and fra danske Kingsmoor

kingsmoor med and
Viola skal selvfølgelig have and til jul! Også udover dét, der nok kommer til at falde af fra julebordet. Hun er helt oppe og køre, hver gang vi åbner en ny variant af Kingsmoor, og i det hele taget er det hendes yndlingsmad, som hun rent faktisk er med på at spise stabilt.
Anden giver hunden en dejlig smagsoplevelse, og så indeholder den masser af gode ting som bl.a. fiskeolie, der er godt for hud og pels, og alle Kingsmoors urter: hyben, æble, burresnerre, blåbær, rabarber, birkebark, lucerneurt, brændenælde, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn, enebær, valnød, anis.

Vinder du julegaven til din hund, så får du enten 3 kg. Kingsmoor med and til små hunde eller 10,5 kg. til medium/store hunde. Værdi 219 / 557 kr.
Se dem på webshoppen her (vil du handle derinde, så husk, at du kan bruge rabatkoden JEANETTE20 og få 20% i rabat på alt frem til den 31. dec. 2018).

Kvalitets julegaver til din hund fra Petlux

Udover julemaden, så skal din hund også have muligheden for at blive forkælet med nogle lækre julegaver. Den første er måske mest til dig, for det er en foderspand fra japanske Hachiman, så du kan have maden stående fremme og lige ved hånden – samtidig med, at det stadig ser pænt og lækkert ud. De fås i flere størrelser og farver og er selvfølgelig godkendt til dyrefoder, fri for giftstoffer – og velegnet til opvaskemaskinen. Den lille har en værdi af 149 kr. – se alle farver og størrelser hos Petlux her.

lækker foderspand

Peggy the Pig her kunne jeg slet ikke stå for! Og selvfølgelig skal hunden da have en lille julegris. Viola er fuldkommen vild med den, og hun knokler med at lege og tygge lidt i den robuste sag i kraftig ruskind og jute. Jeg er SÅ begejstret over, at man kan få et bæredygtigt – og ovenikøbet pænt og lækkert – stykke funktionelt legetøj uden kemi til hunde til 75 kr.! Undskyld mig, men i stedet for alt det plastic og skidt, vi kommer til at købe, fordi det er til vores dyr.
Indeni grisen er der en genanvendt plasticflaske, som er sjov at tygge i. Den kan udskiftes eller erstattes med andre ting, fordi Peggy kan åbnes og lukkes med velcro. Du kan købe Peggy the Pig hos Petlux her.

peggy the pig

Og vi stopper ikke her! Vinderen får også bløde godbidder fra Naturea – med and, naturligvis.
Naturea indeholder rent kød, frugter og grøntsager og er uden kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer eller kunstig smag.

naturea godbidder

Viola er ikke til hvadsomhelst, når det kommer til godbidder – men hun er helt oppe på bagbenene her!
En pakke koster 27 kr. på tilbud her.

hunde godbid

Til sidst er der en rigtig sjov ting med i julepakken! Naturligt tyggeben af hjortegevir, som er bæredygtigt og afkastet af hjortene. Antler Chews fra Green & Wild’s er vasket og slebet for hårde kanter, 100% rene og naturlige – og så holder de i årevis! (og det er så pænt, at jeg overvejede at bruge det som julepynt! 🙂 )

Viola har kastet sig over det og tygger løs, hvilket er godt for tænderne, og derudover har gevirene et naturligt højt indhold af mineraler og næringsstoffer.
Det sviner ikke og lugter ikke. Læg det i vand i 10 minutter, så vil hunden opleve det som ekstra lækkert. Men husk altid opsyn, når hunden tygger ben!!!!

tyggegevir

Gevirerne findes i forskellige størrelser alt efter, hvor stor din hund er. Viola har bare fået en puppy størrelse til 49 kr. Men ellers ligger de allerstørste på 275 kr.
Vinderen kan vælge en Puppy, small eller medium. Se dem alle her.

VIND HUNDE JULE-PAKKEN!

julegaver til hund

Lad os lige opsummere, hvad du kan forkæle din egen eller en vens hund med til jul: Hundemad fra Kingsmoor med and, godbidder med and, design foderspand, Peggy the Pig og tyggegeviret!
Alt sammen lækre ting til hunden baseret på ærlige og ordentlige råvarer, bæredygtighed, naturlighed og godt design!

Skriv i kommentarfeltet, hvilken hund, du gerne vil forkæle. Er det din eller en, du kender? Hvad hedder den, og hvad er det for en hund? ♥

Jeg trækker en tilfældig vinder om en uge fredag den 21. december.

62 kommentarer
 1. Susanne Andersen
  Susanne Andersen siger:

  Kære Jeanette. Jeg har pt 2 voksne schæferhunde, Fanny og Mamba. Mamba er vores nye avlstæve. Begge mine hunde ville elske at vinde den dejlige julegave.
  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og jeg glæder mig til fortsat at følge dig og dit liv.
  Mange kærlige hilsener fra Susanne, din tidligere “kollega”

  Svar
 2. Frederikke
  Frederikke siger:

  Lækker konkurrence. Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg forkæle min skønne Jack Russel terrier på 8 måneder. Han er simpelthen noget af det sødeste og kærligste og han fortjener alt den forkælelse han kan få ❤️

  Svar
 3. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Uhj en lækker pakke! Vi har prøvet godbidderne – og de går også rent ind her 🙂 Jeg fodrer normalt med Acana, også et rigtig godt foder, men har faktisk tænkt på at supplere op med noget andet lækkert, så det ikke hver dag er det samme. Det kunne være startskudet til at mine to cotoner Taurus på to år og Nikki på 5 år kan prøve lidt nyt, hvor vi er sikre på kvaliteten.

  Svar
 4. Piaana C Karlsen
  Piaana C Karlsen siger:

  Jeg har lille Nova, som er den dejligste lille pomeranian på 9 år, hun vil meget gerne prøve noget nyt foder, er nok lidt træt af det hun plejer at få, det ville være en god gave at vinde❤️🐶🎅🏼🎄

  Svar
 5. Piaana C Karlsen
  Piaana C Karlsen siger:

  Jeg har en dejlig pomeranian pige på 9 år der hedder Nova, hun vil godt prøve noget nyt foder, da hun er lidt træt af, det hun plejer at få.🎄🤶🎅🏼🐶God jul og godt Nytår😄

  Svar
 6. Winnie
  Winnie siger:

  Jeg vil gerne vinde den fine hundepakke til min meget søde og meget egenrådige Milou.
  Milou er en Jack Russelterrier på 9 år.

  Svar
 7. Lene Friis
  Lene Friis siger:

  Det skal være mine 2 bichon havaneis’
  Fisen og Lilly ❤️ De er meget søde og kan godt bruge lidt ekstra i denne søde tid😄

  Svar
 8. Helle bøgebo
  Helle bøgebo siger:

  Det skal vores cille en dejlig rundkørsel på 9 år . Hun er en blanding af dalmatiner golden og labrador . Hun er en meget bestemt Dame og mors hund . Hun åbner døre på alle måder og tåler ikke fyrværkeri så i år må vi med blødende hjerte sende hende på landet på en lækker kennel

  Svar
 9. Kirsten Poulsen
  Kirsten Poulsen siger:

  Jeg har en schæfer som vil elske at vinde denne skønne præmie, han elsker alt med and og sådan et gevir kunne være skønt at prøve til ham for normalt holder tyggeben ikke ret lang tid. Maxi krydser poter og ønsker glædelig jul

  Svar
 10. Marianne Hansen
  Marianne Hansen siger:

  Lucka, min 2 år gamle blanding af puddel og dansk/svensk gårdhund ville da blive ellevild, hvis den vandt denne gave 🐶

  Svar
 11. Henriette Lauritsen
  Henriette Lauritsen siger:

  Valde vores 6 år gamle Golden Retriever ville danse rundt, hvis han blev den heldige modtager af sådan en fin julepakke 😊

  Svar
 12. Anne
  Anne siger:

  Jeg tror det ville være en god oplevelse for min kære Astrid, der er en meget livlig og så utrolig kærlig og glad springerspaniel på 7 år.
  Altid i fuld firspring, dog nu med så meget ro, hun ikke havde som yngre, at hun kan koncentrere sig om god mad og nyde godbidder, som hun ikke var til fals for som ung hund.

  Svar
 13. Rikke
  Rikke siger:

  Jeg ønsker at forkæle mine 3 hjemmeboende hvalpe på 6 mdr. De er pekingesere og med en historie der fordre forkæelse.

  Falder der lidt af til mor og tante vil alle være glade

  Svar
 14. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg vil forkæle min skønne hund Albert, som er en labrador retriver. Han er egentligt min kærestes hund, men jeg har adopteret ham og han er som min egen hund❤️ Han har for nyligt mistet hans elskede storesøster (som var min hund inden min kæreste og jeg mødtes), så det kan mærkes på ham. Han trænger til lækker forkælelse😊

  Svar
 15. Tina Forsberg
  Tina Forsberg siger:

  Jeg vil så gerne forkæle William – som er den sødeste, kærligste og sjoveste
  Havaniser på snart 3 år og han vil elsker alle de gode ting fra “hundejulepakken” 🎄🐶🎁🎄

  Svar
 16. Janne Albøge
  Janne Albøge siger:

  Det vil mine tre vovser elske ❤️ Har Mumi, Cille og Marley 😘
  Mumi og Cille er to Jack Russell terrier, og Marley er en korthåret hønsehund på 5 måneder ❤️

  Svar
 17. Tanja Jensen
  Tanja Jensen siger:

  Yatzy, min lille Bolognese, ville blive ellevild, hvis han (jeg) skulle blive den heldige vinder af den lækre hundejulegave. Han er altædene og går aldrig af vejen for at prøvesmage nye varianter af “mad” og geviret vil være en helt ny oplevelse for ham, men “andemad” er allerede en af favoritterne 🙂

  Svar
 18. Pia Slot
  Pia Slot siger:

  Jeg vil forkæle min Alaskan Malamute Alvin, han er en dejlig bamse på 5 mdr der for længst har rundet de 30 kilo, så det er ren beton power. Og mon ikke der falder godbidder af til hans venner.

  Svar
 19. Karina Dalsgaard
  Karina Dalsgaard siger:

  Det skal være til min elskede Cassie som følger mig i tykt og tyndt. Hun er den kærligste schæfer pige der elsker alle mennesker , hunde samt katte især når de gider at lege 💜🐾💜
  Hun er en stor tæve på 38 kg. Glædelig jul til dig og dine kære

  Svar
 20. Rosa
  Rosa siger:

  Til min skønne Flora, som er en gadehund fra Bosnien. Flora er en blanding af alt muligt og ligner nok mest en shetland sheepdog ❤️🐾❤️

  Svar
 21. GITTE ALBÆK
  GITTE ALBÆK siger:

  Jeg har japansk spids mor Nana på 31/2 år og hendes søn Charlie på 6 mdr kunne godt bruge lidt forkælelse her ved juletiden❤💕💕💕Ville blive super glad hvis jeg blev den heldige 😍 håber snart at heldet er med mig🙏 krydser mine fingre🍀🍀🍀🍀tusind tak for muligheden 😍😍😍Glædelig jul🎄🤶🎄🤶🎄

  Svar
 22. Lene Beyer
  Lene Beyer siger:

  Vores dejlige lille Holly skal forkæles til jul – men indrømmet: det bliver hun hver dag. Gode naturlige råvarer også vigtigt hos os – især geviret vil jeg rigtig gerne forære hende, og den lille gris er da slet ikke til at stå for. Jeg har overvejet at afprøve Kingsmoor, så julepakken vil være helt perfekt! Holly er en 1 år gammel bomuldshund

  Svar
 23. Randi munk johannsen
  Randi munk johannsen siger:

  Du har så evig ret i at vores firbenede skal mærke det er jul, så jeg synes vores Thor skal vinde den flotte julegave, den vil i hvert fald bringe glæde og logrende hale hvis han vinder

  Svar
 24. Miatilda A
  Miatilda A siger:

  Jeg vil da altid gerne forkæle vores Cosmo, som er en blanding af dansk /svensk gårdhund og tjekkisk rottehund. ❤️

  Svar
 25. Eva Sørensen
  Eva Sørensen siger:

  Jeg vil gerne forkæle vores fantastiske gadekryds Mowgli ❤️❤️ 10 kg ren kærlighed, der simpelthen samler familien, og giver os SÅ meget ❤️

  Svar
 26. Marlene
  Marlene siger:

  Vil gerne forkæle min dejlige og frække eurasier hvalp Mr. Kody ❤️🐶 på 8 måneder. Eurasiere er lidt snåkræsne, så det ville være super at få afprøvet noget nyt.
  Kh Marlene

  Svar
 27. Janne Okholm
  Janne Okholm siger:

  Det ville da være for cool med præmier til hunden den gang 🍀🤞. Har i hvert fald et styk Stella, der ville blive vildt godt tilfreds med alt indholdet. 🐶

  Svar
 28. Gitte
  Gitte siger:

  Nurh… det er helt sikkert hele familiens Ziggy Stardust🐶⚡️der skal forkæles💛Ziggy er 2 år, den sødeste bomuldshund…og helt sin egen😉🤞🏼

  Svar
 29. Tina
  Tina siger:

  Glædelig 15.december Jeanette!
  Hvor er hun nusser jeres Viola:-)
  Vores hund er en stor smuk Grand Danois, hun hedder Hekla og er 8 år gammel.
  Jeg overtog Hekla for ca. 2 år siden, hun havde boet hos en militær familie, hvor manden havde slået og sparket hende, så hun er bange for mænd og har PTSD. Hun er altid på vagt og har brug for meget ro og omsorg.
  Det er lige noget jeg kan give hende, så hun kan få en god alderdom her hos os:-)
  Hekla vil nyde at få and til jul og de øvrige gaver er et ekstra hit:-)
  En smuk snevejrsdag ønskes herfra!

  Svar
 30. Emillia M
  Emillia M siger:

  Vil gerne forkæle min egen søde hund, Eddie <3 Han er en blanding af en Border Collie og en Labrador – så en mellemstor hund vi har os herhjemme som ville elske hele pakken.

  Svar
 31. Henny Mikkelsen
  Henny Mikkelsen siger:

  Jeg vil forkæle vores skønne Sia
  Hun er 2 år og West highland White terrier
  Verdens skønneste 😍😍😍

  Svar
 32. Ninna Loof Hedegård
  Ninna Loof Hedegård siger:

  Jeg vil forkæle min lille hund, Luna, som vi får hjem lige efter jul 🙂 Luna er halv shih tzu og halv lhasa apso! <3

  Svar
 33. Johanne Kristensen
  Johanne Kristensen siger:

  Jeg vil gerne forkæle Luna, den fineste lille hvalp, som mine gode venner henter i juledagene. Hun er halv Shih-Tzu/lhasa apso, og så er hun så sød og fin og flot.

  Svar
 34. Joan Hjulmand
  Joan Hjulmand siger:

  Wauw.. ønsker mig gaven til Holli min 3 årige meget livlige bichon.. som forøvrigt ligner viola til forveksling. Fantastisk gave. 🙏🏻

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   kære Joan,
   Du blev den heldige, der kom ud i lodtrækningen, så Holli kan begynde at glæde sig til sin julegave.
   Jeg skriver til dig!
   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar
 35. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  Jeg var 2 gadekryds, Ronja på 7 år som er en blanding af irsk sætter og tibetansk spaniel og Ludwig på 2 år som er en blanding af flere forskellige terrier,shih tzu og mops.
  Begge er mellemstore hunde tænker jeg 😏 glædelig jul

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.