I klassisk sort og hvidt fra Rosemunde

I klassisk sort og hvidt fra Rosemunde

rosemunde-blog-2

I går var jeg til havefest i mit nye fine sæt fra Rosemunde. Ind imellem er det dejligt at have nogle mere stramt designede, enkle og “pæne” ting i garderoben, som er klassiske uden at være damede. Fra Rosemunde kan man endda være med prismæssigt, synes jeg, særligt i forhold til kvalitet og pasform. Rosemunde er især kendt for deres toppe og cardiganer med og uden blonder, men går du på jagt på deres webshop, finder du også enkle og fine kjoler, bukser, jakker og endda sko og sandaler.

Blondenederdelen er et hit og et fantastisk godt og anvendeligt basiskøb. Den sidder godt og giver talje, og så er den ikke så lang, at den bliver for damet. Den fås i sort, lys og i en lyseblå, som jeg også godt kunne blive lidt forelsket i. Den koster 799 kr. og du finder den her.

rosemunde-logorosemunde-blonde-nederdel

Til den tætsiddende blondenederdel har jeg valgt en mere løstsiddende skjorte som kontrast. Dét, som jeg også rigtigt godt kan lide ved den, er den flotte v-udskæring og besætningen med et meget fint lille hulmønster. Det kan du se nærmere på her, hvor den kan købes til 599 kr. i hvid eller sort.

rosemunde-blog

billede
Tøjet er sponsoreret af Rosemunde, men udvalgt og sammensat af mig. Indlægget indeholder affiliate links.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.