Indret med skind – og rabatkode til RumRum!

Skind i indretningen skaber varme og personlighed, og et blødt lammeskind kan give hygge overalt i boligen. Læg det fx over en stol, kast det på sengen eller læg det på gulvet overalt, hvor du vil have en hyggelig stemning i dit hjem. Her vil jeg vise dig nogle eksempler på, hvordan jeg kan finde på et bruge skind i min bolig og vise dig billeder med og uden skind.
Undervejs har jeg fået lyst til at få flere end de to, jeg allerede har, for det hygger bare så meget. Men vurdér det selv på de eksempler, jeg har lavet.

Det er naturligvis individuelt, om man bryder som om at bruge skind fra dyr, men når det kommer til netop lammeskind vil der som regel være tale om dyr, der har gået udenfor og har haft det godt. Det kan du især være sikker på, hvis du køber det hos en dansk anerkendt butik som RumRum.dk, som du får en rabatkode til længere nede.

(Reklame! Jeg gør opmærksom på, at skindet er givet til mig i gave).

Læg et skind foran pejsen eller brændeovnen!

Her har jeg lagt det sandfarvede lammeskind fra RumRum foran pejsen i køkkenet – ovenpå messingpladen, hvor det virkelig giver varme og hygge.
Jeg er tosset med den farve skind, som jeg synes er varmt og lækkert, men der er også mange fine i grå, brune og hvide – du kan se alle farverne her. Flere af dem er UDSOLGT p.t., men du kan stadig få mit sandfarvede (det kommer ned på 599 kr. med rabatten – se længere nede).


Det er stearinlys, jeg har i pejsen, så derfor er der ingen brandfare 🙂
Viola ELSKER skindet, som hun nærmest går i eet med!

Læg et skind over stolen!

Et lammeskind kan i den grad bløde stilen op og tilføre varme i indretningen. Her har min stramme Wegner skalstol fået lammeskindet over ryggen. Det er faktisk her, jeg for tiden har det smukke sandfarvede skind til dagligt.

indret med skind

Indretning med skind på gulvet!

Her kan du se et før og efter eksempel på, hvad et skind på gulvet kan gøre. Jeg synes faktisk, det gør en ret stor forskel, og hvis du investerer i et skind eller to, har du hele tiden muligheden for at ændre udtrykket nærmest alle steder i boligen.

skind på gulvet

Giv hunden et lammeskind

Hvis det ikke var fordi, jeg er lidt øm overfor det smukke lammeskind, så havde Viola fået det lidt mere permanent. Men lige nu “låner” hun det ind imellem. Det gode ved lammeskind er, at det fra naturen er antibakterielt og i vid udstrækning selvrensende.

skind til hunden

Hvis du også har fået lyst til et nyt smukt skind i din bolig i den lækreste kvalitet, så har jeg fået lov til at give en kode med 20% rabat til RumRum.
Brug koden voksenlivsstil20.

Se mere på RumRum.dk.

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Glædelig 20.december i “skindhytten”!
   Det er så smukt og personligt med skind:-) Flotte alternativer du viser.
   Og hvor er vuffer sød der begravet ned i den lune uld:-)
   Vi har også gården fyldt med skind, ikke kun lam, jeg har også en dværgkænguru, en ged, en zebra, et tæppe af koskinds stykker, en grævling (den er vores dyr især vilde med at ligge på), kaniner, et koskind af vores første ko/kalv og en hjort fra min tid i Afrika.
   Dog er jeg ikke glad for at gå i pels, men mine skind er fra dyr som har haft et godt langt liv og døde en naturlig død.
   Jeg har sågar set på et girafskind fra zoo og overvejet en bjørn foran brændeovnen, men vi blev enige om, at vi så nok gik og faldt over hovedet – som de gør i 90 årsfødselsdagen:-) 🙂
   Jamen jeg vil kigge RumRum har af smukke skind.
   Den smukke stol du har skindet henover, hvor er den fra?
   Sene aften hilsner.

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.