Jeg er UGG-fan!

Jeg er UGG-fan!

ugg-stoevler

På vej hjem fra ferie i fredags, i Lanzarotes lufthavn, faldt jeg for de her super skønne støvler. Jeg havde lige netop et par dage forinden tænkt, at det kunne være lækkert med et par varme UGG støvler, som jeg hurtigt kan trække i, når jeg skal ud og gå med Viola. Og så, af alle steder, havde de et kæmpe udvalg af modeller i den ellers beskedne lufthavn!

De klassiske meget bløde og lidt brede bamsestøvler har aldrig rigtigt har været mig, men til gengæld er der efterhånden et hav af forskellige praktiske og varme støvler i lammeskind fra australske UGG – mange forskellige modeller, farver og fine detaljer.

For nok ligger det i tiden at praktisk og komfortabelt er hot, men skal absolut ikke nødvendigvis være enkelt.
Mine nye støvler har en anelse kilehæl og har et par fine duller i pels bagpå, som lige gør dem lidt sjovere og anderledes. Men det ændrer ikke på, at de er piv-varme og behagelige at have på (og ikke mindst lette at trække i!). Jeg sidder faktisk med dem på indendøre, mens jeg skriver – de er jo lige så behagelige som sutsko 😉

ugg-brita-stoevler

Jeg er faktisk den lykkelige ejer af et par UGG støvler i forvejen, som er med snøre og gode til rigtigt vintervejr med sjap og sne. De er lidt Sorel-agtige, men meget lettere og bekvemme at gå langt i. Dem har jeg skrevet om tilbage i 2012, og de er stadig så gode som nye. De fås også stadig og du kan finde dem hos Zalando i sort eller brun. (de er lige nu på tilbud).

ugg-adirondack

Jeg må vist bare bekende mig som fan, og jeg tøffer endda også rundt i et par UGG hjemmesutter i denne her model, som de også har hos Zalando.dk. Jeg synes, det er sjovt at tage dem i en anden farve end den gængse brune, og har købt mine i grå.

ugg-hjemmesko

Så blev der dømt lammeskind over hele linjen, men det er svært ikke at være begejstret over noget i så god og holdbar kvalitet, som vi ovenikøbet kan holde varmen i her i Danmark. Men egentlig skulle jeg jo først og fremmest lige vise dig min nyerhvervelse – måske mangler du er på udkig noget lignende. De er endda nedsat lige nu her.

ugg-brita

 Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.