Kig indenfor hos mig i Mad og Bolig!

Kig indenfor hos mig i Mad og Bolig!

mad-og-bolig-blogger
I det nye nr. 3 af Mad & Bolig kan du komme indenfor hjemme hos os. Boligreportagen er på hele 10 sider (fra side 16), og kommer godt omkring hele huset. Her får du lige et lille smugkig på nogle af siderne, men naturligvis kommer billederne endnu mere til sin ret i bladet – som ligger online her.  

mad-bolig-bolig

Jeg synes, at overskriften Konservativ med kant er ret godt set og rammende for min stil generelt. Jeg kan lide at mikse det klassiske med det nye, og det stramme med det mere sjove, og tro på – og gå fuldstændigt efter – min personlige smag og æstetik.

jeanette-hylleborg-mad-bolig

Jeg bliver bestemt inspireret alle mulige steder fra, men jeg går efter de ting, som taler til mig, fordi de i mine øjne er cool eller smukke og fordi de kan indgå i en sammenhæng hos mig – enten ved at passe sammen eller for at danne passende kontraster. Hele tiden søger jeg intuitivt balancen i mellem det larmende og det mere neutrale, det bløde og det hårde, det stramme og det mere legende.

by-lassen-mad-og-bolig

Jeg kan lide at tage lidt nyt ind og give mit hjem nogle moderne elementer, men samtidig holde holde fast i det gamle, herunder arvestykker – og blande det klassiske og gedigne med nye mere cool indslag. Gennem de senere år har vores bolig fået nogle flere farver i form af fx en grøn lampe, en blå og en rosa sofa, farvede vægge og ikke mindst et par farverige kunstværker. Som du forhåbentlig kan se på billederne, forsøger jeg at have en linje i indretningen, hvor farverne spiller sammen og ikke i mod hindenden, og hvor der er harmoni.

mad-og-bolig-3-2018

Jeg er meget glad og stolt over reportagen i Mad & Bolig, som i øvrigt er lavet af dygtige og fantastiske Eva-Marie Wilken. Det bliver også et fint farvel til huset, fordi det paradoksalt nok kommer til salg her lige om lidt. Men nye eventyr venter i det engelske rækkehus til sommer, hvor jeg helt sikkert kommer til at videreføre stilen, men også får nye kvadratmeter at udfolde mig på og finde ny inspiration til. Det kommer du til at se alt om her på bloggen.

Du kan se hele reportagen i Mad & Bolig HER.

Kærlig hilsen Jeanette

3 replies
  1. Anne Andersen
    Anne Andersen siger:

    Så smukt et hjem, kan du mon oplyse hvilken farve du har på væggen i spisestuen? og hvor den fine kunst du har på væggen i spisestuen er fra? Mvh Anne

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.