Kom indenfor – i min lille stue!

indretning af stue

Indretningen af et nyt hus tager tid, men det tager stille og roligt form, så nu vil jeg invitere dig indenfor i vores lille stue, så du kan se, hvor langt vi er kommet. Der er nu gået 4 måneder, fra vi flyttede ind, og måske fulgte du med i istandsættelse og farvevalg i sommer.

Jeg valgte en meget mørk blå til den ene væg i den lille stue, som skulle passe til vores lyserøde sofa (Arne Jacobsen Mayor) og det store markante maleri af Lise Malinowsky. Fra den store stue kan du skimte, at jeg har valgt mørkeblå sofaer, så der er en rød tråd mellem stuerne. (du kan se den anden stue her). Og ellers er det et sammenrend af ting, vi havde og dertil noget nyt i form af et par borde, lidt puder og nips. Med de forhåndenværende ting og lidt nyt til at binde det sammen, er det faktisk blevet et utroligt hyggeligt rum at være i!

Men lad os gå ind og kigge nærmere på, hvordan der nu ser ud. Som i hele huset, mangler der stadig en masse til væggene, som det må blive næste års projekt at gå på jagt efter.

stue indretning
Stuen er indrettet med to sofaer og to stole, som vi havde med os fra det gamle hus.
De stod hver for sig før, men er nu sat sammen, og jeg synes faktisk selv, at det er blevet ret hyggeligt.
For at binde det sammen, har jeg anskaffet et nyt sofabord, som jeg vil vise dig – og så jeg har jeg købt et barbord fra Gubi, som jeg længe har drømt om. Det er ikke lige frem et koncept, men stykket lidt tilfældigt sammen, men det er ofte også det hyggeligste. Og jeg er som sagt slet ikke færdig med at finde billeder og måske også en lampe eller to.

lysekrone

Uden fra entreen ser det sådan ud! Lysekronen fra Lene Bjerre, som jeg elsker, hang før i soveværelset, men har fået en smuk placeringen i indgangen.

around table

Sofabordet, som jeg har valgt er fra Muuto og hedder Around Table. Jeg ville have et rundt bord for at bryde den firkantede opstilling, og sort for at give en sammenhæng til lamper og til billedramme. Around Table synes jeg har et fint design med kanten rundt om bordpladen og prismæssigt er det også i den fornuftige ende. Det fås i to størrelser her hos Luxoliving, hvor jeg har valgt det store på Ø72. Det findes desuden i en XL.
Gulvtæppet er fra Nordal (1.695 kr. i str. 2 x 2,5 m. her).

gubi barbord

Samtidig investerede jeg i endnu et sort bord – Gubi Matégot Trolley, der har stået på min ønskeliste længe, og som jeg nu reelt har fået plads til.
Det er et møbel, som bare er et sikkert hit, og jeg er 100% sikker på, at jeg altid vil være vild med – og det derfor er  en perfekt investering. Barbordet fra Gubi fås til 4.995 kr. hos Luxoliving her(reklamelink)
Picasso-plakaten, som jeg har fået af en nær veninde, og den franske kirkestage har sin egen historie, som du kan læse her.

indbygget reol
Vi zoomer lidt ud igen, hvor du kan se stuen fra den anden side. Her er den lækreste indbyggede reol, som var der, da vi købte huset.
Den lille lyseblå sofa er fra By Lassen og hedder Mingle. (Luxoliving har den her). Den lyserøde velourpuf, som er med fra tidligere, er fra Mossroom.
Den fine grå velourpude fra Gate Noir by Greengate.

På før- og efterbilledet her kan du se, at vi har valgt at slibe gulvene tilbage i den originale parket, som er blevet sæbebehandlet. Og jeg har også ændret lidt på farven på trappen op til førstesalen og lægget et sisaltæppe på.

Ud mod vejen står et par gamle lamper fra Day, som jeg har givet nye sorte velourskærme fra H&M Home (199 kr. her). Måske clasher lamperne lidt stilmæssigt – det er der nogen af mine stylist-veninder, der siger – men jeg synes, de hygger og passer godt til et engelsk rækkehus. Og vi skal huske at holde fast i vores personlige stil! ♥
Radiatorskjulerne har vi fået lavet til det meste af huset – mønstret hedder Gentofte.

radiatorskjuler
I vindueskarmen et af de mange små tableauer, som jeg elsker at lave. Spejlbakken kan bruges til utallige formål, og den synes jeg bare passede perfekt til huset. (Bakken fra Gate Noir kan fås her)
Både bakken og den store blå glasvase med messingfod – samt duftlyset åbenlyst nok – er fra Gate Noir by Greengate. De gør det rigtigt godt med deres nye lidt dekadente designlinje, synes jeg. Lyset dufter i øvrigt vildt lækkert!
Den skønne lille runde lyserøde vase på messingfod forrest er fra AYTM og en gave fra en kær veninde. Jeg har været så fræk at finde den hos Luxoliving her, så du kan se nærmere på den.

gate noir

Jeg er blevet lidt vild med puder med mønstre og blomster, og denne her, som også er fra Gate Noir, synes jeg er fantastisk smuk.

gate noir pude

Viola har det med at snige sig ind, når jeg fotograferer – og hun pynter jo unægteligt også ♥

amelie pude gate noir

Til sidst vil jeg lige vise dig den høje eukalyptus, som jeg har stillet i hjørnet. Lige nu med julepynt 🙂
Jeg ville have en stor plante til at opbløde overgangen mellem den mørke og den hvide væg, og for at skabe noget varme i rummet. Jeg må sige, at jeg er vild med det!
Ved at den er opstammet, bliver udtrykket mere let. Kurven (fra Nordal) er med til at give noget organisk og varmt til rummet.
Det lille bord hedder Twin og er fra By Lassen.

stor plante i stue

Det var alt fra den lille stue indtil videre – her efter fire måneder i det nye hus. Det kan jo snildt tage et år eller to at komme rigtigt på plads, og jeg glæder mig til at lade det udvikle sig – og så vender jeg tilbage, når jeg får nye ideer ♥

Indtil videre håber jeg, at du synes om det og måske endda kan finde lidt inspiration.

  4 replies
  1. Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Kære Jeanette
   Hvor ser det hele bare så super flot, stiligt, gennemtænkt og hyggeligt ud. Du er den fødte indretningsarkitekt. Og som den lille fine AYTM vase pynter så flot på din opsætning i vindueskarmen. Og så sødt med lille Viola 🙂 Kan du have en dejlig dag i din skønne stue. Kærligst
   Birgitte

   Svar
  2. Marianne Zehler
   Marianne Zehler siger:

   Sikke en smuk stue – jeg kan sagtens se, at du har brugt meget tid på det! 🙂 Hygge og go’ dag til dig 🙂

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tusind tak, det er jeg rigtig glad for, at du siger. Ha’ en skøn dag.
    Kærlig hilsen
    Jeanette
    PS. Der burde være en præmie på vej til dig inden længe.

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.