Lene Bjerre Design fejrer 40 år med ny spændende designer

Lene Bjerre Design fejrer 40 år med ny spændende designer

 

lene-bjerre-showroom
Mange af Jer, der følger med her på bloggen husker helt sikkert Lene Bjerre tilbage fra især 80’erne. Dengang var der ikke så meget spændende boligdesign at vælge mellem på markedet, og vi var mange, der blev forelsket i hendes sengetøj, puder og dækkeservietter, som ofte var med blonder og flæser. Det var dengang!

I år fylder Lene Bjerre Design 40 år, men jeg skal love for, at det sker med både fornyelse og med respekt for mærkets oprindelige DNA. De har fået en ny spændende designer, som har tilført det feminine univers elementer af industriel råhed og grafisk sort/hvid. De har også netop indviet nyt stort showroom i København, hvor jeg har taget billederne.

Du vil stadig finde fx de plisserede lampeskærme og opsatser i sølv, men de bliver suppleret af mere rå og moderne elementer, som giver et mere sammensat univers, hvor tingene fremhæver hinanden. Et godt eksempel er denne porcelænserie i sort/grå/hvid, som jeg synes er virkelig smuk og passer fantastisk med deres grå marmor.

Lene-bjerre-ny-kollektion

Et andet super godt eksempel er dette cool stativ til kopper, glas m.m. i køkkenet.

lene-bjerre-stativ

Disse pendler i farvet glas er jeg også sikker på, at der vil blive lagt mærke til. Og læg i øvrig mærke til alle de øvrige ting. Det hele findes i Lene Bjerre kollektionen, som er enormt stor. Møbler, tæpper, skind, puffer, you name it – Lene Bjerre er langt mere end lys og dækkeservietter!

lene-bjerre-glaspendlerDu skal lige have et par små hverdagsfavorietter med, som jeg faldt for i showroomet. Brødkassen, som fås mint, lyseblå, sort og hvid, må jeg vist eje. Den er fuldstændig enkel og ikke ret stor, så den fylder ikke for meget på bordet. 


Lene-Bjerre-brødkasseKoppen her kan jeg heller ikke stå for! Så fint at skeen kan sættes i hanken – jeg tænker, den er smart til varm kakao med flødeskum, måske til gløgg. Eller til en portion Skyr måske. lene-bjerre-kop-med-ske

Til sidst er der kun at ønske Lene Bjerre Design stort tillykke med de 40 år og den flotte nye kollektion. 

Lene-bjerre-40-år

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.