Modeugen er skudt i gang med nyhed fra Birgitte Herskind!

Så blev modeugen skudt i gang for mit vedkommende. Ikke, at jeg skal så meget, for lige nu står den på flyttekasser og de sidste ting med istandsættelsen af det nye hus, som skal på plads. Men i dag kunne jeg ikke sige nej til præsentationen af Birgitte Herskinds nye swimwear!


Jeg synes, du lige skal se de smækre piger fra showet og det flotte nye badetøj. Du har måske allerede set nogle af billederne på Instagram, men jeg synes, de fortjener et lidt større format her på bloggen.
Der var op til flere styles, som jeg allerede nu drømmer om at hoppe i! Efter devisen, at en bikinikrop = en krop med en bikini, så kan vi alle være med, selvom vi ikke er 20 😉

Showet blev holdt på Nimb Rooftop, med pool og bar, lige midt i byen med udsigt over Tivoli.
En virkelig gennemført location til et lige så gennemført show.

Jeg kunne lide det hele! Bikinier med flæser på toppen, one shoulder badedragt med prikker, pailletter – you name it. Birgitte Herskind rocks!


Nu er der bare tilbage at ønske sig en lige så god sommer næste år – og nyt badetøj! ♥

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.