Fotosession i dag – se mit outfit fra Mos Mosh!


I formiddag har den stået på fotosession her hos mig, hvor jeg har haft besøg af både en fantastisk dygtig stylist og fotograf. Billedet er til Magasinet Liv,og jeg skal nok komme tilbage, når det udkommer. Jeg skal jo ikke afsløre det hele her på forhånd, men du får lige have et par hurtige “behind-the-scenes” billeder. Og ikke mindst kan jeg ikke lade være med at vise et lille sneak peek på det fantastiske sæt tøj, som jeg har på fra Mos Mosh. (og som det skal siges, at de har været så søde at lade mig vælge frit hos dem i dagens anledning).
Det er sidder perfekt og er super behageligt at have på. Det er klassisk elegant i snittet, men samtidig sjovt og moderne i det flotte blomstrede stof i grøn og rosa. Det er flower-power på den stilede måde, og jeg er VILD med det! ♥


Sættet hedder – passende nok – FLOWER. Jakken hedder Blake Flower Blazer og bukserne Tuxen Flower Pant. Den helt suveræne skjorte, som er med rund hals og flæser på ærmerne hedder Mattie og fås også i en flot mørkeblå og i en satin udgave.

Outfittet er hentet fra den nye Mos Mosh AW18 kollektion, som landede i butikkerne for et par måneder siden.
Du kan se det hele på Mosmosh.com.

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Virkeligt smukt sæt til en meget smuk kvinde:-)
  Og så passer outfittet og du jo perfekt ind i stuens farver og stil:-)
  Hilsner og en dejlig dag, glæder mig til magasinet.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.