Mos Mosh overgivelse

Mos Mosh overgivelse

Jeg har i anledning af udsalget langt om længe overgivet mig til jeans’ne fra danske Mos Mosh. Jeg var heldig at finde disse Mos Mosh Cheryl Cargo Deco  i armygrøn til halv pris (normalpris 1.000 kr.) hos Apostrophe i Charlottenlund.

Mos Mosh

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg synes at nogle af Mos Mosh modellerne med nitter på baglommerne desværre ikke just giver en mindre bagdel. Men det synes jeg ikke gælder denne nye model, som sidder rigtigt flot. Den har høj talje, er super behagelig og samtidig smart. Dress ned med en tanktop, sandaler eller sneakers og måske en lang halskæde. Dress op ved at tilføre en høj hæl og en kort jakke eller en cardigan.

Modellen fås også i andre farver fx hvid og khaki hos blandt andre MadsogMille.dk og Serafine.dk. De er store i størrelsen, så måske skal du en størrelse ned i forhold til normalt.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.