Nederdele med vidde

Nederdele med vidde

Sidste år dukkede de vide nederdele op, men slog ikke rigtigt for alvor igennem. Det tror jeg til gengæld, der er en rigtig stor chance for, at de gør i år – både i korte og længere udgaver.
De klassiske silhuetter er i højsædet sammen med feminine detaljer som pasteller, blonder og endda også plisseringer. En nederdel med vidde kan give den smukkeste figur sammen med et par høje hæle, så det er værd at holde øje med.

Jeg bliver aldrig træt af Carries pariser-outfit i Sex and the City, selvom den efterhånden har nogle år på bagen. Stilen og formen vil altid forblive smuk og lidt af et drømmelook for mig. Måske bliver 2013 året, hvor der bliver lejlighed til at leve den ud. Måske ikke med tylskørt, men selve faconen/silhouetten er bare så fin. Sat sammen med netop en kort jakke og en nedtonet overdel,som fx en tanktop eller en t-shirt, bliver en vid nederdel mere cool. Carrie nederdel

Indtil videre må jeg dog nok droppe de vilde drømme og starte med noget, der også kan bruges til hverdag – som denne fantastiske nederdel med vidde fra franske Carven (i navy).
1.800 kr. hos NuéCph.dk  Carven nederdel

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.