Se den nye indretning på 1.salen!

Se den nye indretning på 1.salen!

indret-sovevaerelseSå er mit indretningsprojekt på vores 1.sal ved at materialisere sig – planer og mood boards er blevet til virkelighed. Jeg er bare så glad og tilfreds, og har virkelig glædet mig til at vise dig de her billeder af den nye indretning.
Der er ryddet op, og ryddet ud, der er handlet på DBA og flyttet rundt. Og så er de nye ting, som jeg havde fundet frem til, at der skulle investeres ind, nået frem til matriklen, og det hele er blevet præcis, som jeg havde forestillet mig.

I dag skal det først og fremmest handle om soveværelset og påklædningsværelset, som også er de to rum, hvor mine moodboards er blevet realiseret. Dem kan du se nærmere på i indlægget her. Men nu kommer der en masse billeder, så du i detaljer kan se, hvad jeg har fundet på (nu håber jeg ikke, du bliver rundtosset af alle mine striber!).

Lad os starte med soveværelset og et før-billede! Bortset fra den flotte lysekrone (læs mere om den her), så var det lidt af et sammenrend af ting fra vores gamle hus og i en romantisk stil, som passede bedre i vores gamle bjælkehus. Og så må der bare gerne komme lidt farve på nu, grå er flot, men det kan også blive for meget. Scroll lidt ned og træd indenfor og se forandringen!

sovevaerelse-indretning

Soveværelset før!

indret-sovevaerlse

Soveværelset efter den nye indretning!

Hvis du husker mit mood board til soveværelset, så har jeg, på nær en enkelt pude, gennemført det hele. Den blå farve giver liv og varme. De moderne og ultra lækre sengeborde har sammen med den lille hyggelige bordplads skabt en helt nyt liv i rummet. Jeg synes også, at det hele passer godt sammen med de ting, vi havde i forvejen, og den hvide lænestol, som jeg ellers ville skifte ud, passer nu fint ind (så der har jeg heldigvis sparet en del).

Sengebordene har jeg til gengæld så valgt at prioritere højt (3.495 kr. pr. stk.), og jeg kan ikke forestille mig nogensinde at skifte dem her ud! De er i sæbebehandlet massiv eg, og – synes jeg – bare SÅ gennemførte i både design og kvalitet. The box hedder de og er dansk produceret hos VIA Copenhagen. De kan konfigureres på et utal af måder i lyst og mørkt træ og med farvede skuffer. Du kan prøve selv her!

massivt-sengebordJeg havde besluttet, at farven, der skulle til, var en dyb blå, og det perfekte sengetæppe fandt jeg hos Lene Bjerre. Det er stort, men samtidig dejligt tyndt og let, og kvaliteten er lidt denimagtig, så det bliver lidt mere råt i udtrykket. De store puder er fra samme serie, som hedder Griselle. Du kan finde det hele her. (den forreste pude med teksten havde jeg i forvejen).

sengetaeppe-blaaFor at binde det hele sammen har jeg valgt en pude mere og en glaskugle i samme klare blå. Puden er fra Lene Bjerre og hedder Abrielle og glaskuglen er fra A Simple Mess  by Louise Dorph.
Man skal altså ikke underkende effekten af at opgradere med lidt moderne nips og puder hist og her en gang i mellem.
Her er puden, som matcher det blå og bryder med et smart mønster.

lene-bjerre-pude Puden kan også vendes og give et helt andet udtryk!
lene-bjerre-celebrate-lifeJeg er vild med glaskugler i øjeblikket – denne her, der som sagt er fra A Simple Mess, er min nr. 4 af slagsen, må jeg indrømme. Men den første med farve, og den er bare så smuk. Du kan se de aktuelle modeller fra A Simple Mess her. (228-248 kr.)
glaskugle-a-simple-messDen lille glaskugle står på det lille bordarrangment, jeg har lavet i soveværelset. Og hvilken skøn plads, jeg har fået til at sidde med min pc, eller lakere negle, og til at have diverse bøger og blade placeret. Det er dejligt, når rum har flere funktioner og masser af liv. Bordet har jeg fundet hos Skagerak (model Georg) og Y-stolen er en gammel drøm. Jeg elsker både at se på den og sidde i den! Begge dele har jeg købt hos Illums Bolighus. Billedet på bordet er en klassiker fra I Love My Type og har teksten I love that you are part of my life (den kan du finde her).

skagerak-bord-konsol

Den lille yndige lampe er en nyhed fra Lyngby Procelæn. Den har både noget cool moderne og noget klassisk over sig, og jeg er vild med den. Prisen er 800 kr. og du finder den her. De leverer endda lynhurtigt, fandt jeg ud af.

lampe-lyngby-procelaenDet lyse flet på stolesædet passer fint til det sæbebehandlede eg, som i øvrigt også går igen på den gamle magasinholder fra Foxy Potato, som jeg bruger til bøger, billeder og nips. (de små skønne porcelænskrukker med blomsterlåg er i øvrigt fra GreenGate).

foxy-potato-magasinholderLidt sjovt skal der også være plads til – så forenden hænger den sødeste sovemaske fra Sephora! ♥
sephora-sovemaske

***

Så hermed godnat fra soveværelset – og goddag til påklædningsværelset ved siden af. Det var der altså ikke lagt så meget kærlighed i – det så rodet ud, og de to puffer var en midlertidig løsning, som var gået hen og blevet 3 år gammel.
Bare to nye ting, har sammen med en gang oprydning, ændret det hele – gå selv ned og kom indenfor!
paaklaedning-vaerelse

a-simple-mess-taeppe

De to ting fra min mood board er kommet til. En lampe og de to gamle puffer er røget ud, kommode og tøjstige er byttet rundt – mere skulle der ikke til!!!!!!! Jeg er i alt fald selv vildt glad for resultatet.

Puffen er i velour Ilva – ganske vist tog jeg det sikre valg i grå, men farver skal doseres varsomt, så det ikke stikker helt af – og helst heller ikke i for mange retninger.

puf-ilva

Men først da gulvtæppet kom ind, faldt det hele på plads. Jeg er VILD med det tæppe. Det er cool, det er lækkert, det er smukt, det er blødt at træde på!
Sisse tæppet er fra A Simple Mess by Louise Dorph. Det måler 90 x 180 cm. og koster 2.498 kr. hvilket jeg synes er en rigtig fornuftig pris. (du kan finde det her).
sisse-taeppe-dorph

***

Det var så de to vigtige rum, og jeg er så glad for at have givet førstesalen lidt kærlig opmærksomhed. Der er kommet ro deroppe, og det er blevet lidt mere moderne og lækkert. Det er blevet en endnu større fornøjelse at opholdes sig der.

Gæsteværelset taler vi ikke om, for det er den sidste bastion på førstesalen, som er lidt af et overskudslager. Men det skal nok også blive gennemtænkt i næste omgang. Gangen ovenpå er der ikke sket meget ved endnu. Her overvejer jeg stadig næste træk, som enten inkluderer en malet væg eller/og nogle billeder, men det skal jeg nok komme tilbage med. Til gengæld er der kommet to nye billeder op over trappen, og det har givet noget ro. De er fra I love my Type og deres nye sort/hvide kollektion. Fås på deres hjemmeside her.

i-love-my-type-grafiske-plakater

Resten af gangen venter stadig på, at jeg beslutter mig for, hvad der skal ske. Lidt som et hvidt lærred med plads til kreativitet – og det er jo ikke så dårligt.
indret-gangEn enkelt lille fugl, er dog landet og gør mig i godt humør. Også en lille ting fra A simple Mess, hvor hende Louise bare forstår at ramme plet. I alt fald lige i mit ♥ (den koster 148 kr. her).
fugl-a-simple-mess***
Jeg håber, du synes om resultatet af mine anstrengelser og at du måske også selv har fået en idé eller to. Om det så bare er til oprydning, udsmidning, omrokering – eller til en lille opdatering her og der. Nogle gange er det ikke så meget opmærksomhed, der skal til, og man bliver så glad af det. Jeg gør i alt fald ♥

Kærlig hilsen Jeanette

5 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Hvor er det FLOT, Jeanette 🙂
  Jeg er vild med det hele 🙂 Jeg er selv på jagt efter natborde og er virkelig i vildrede, for jeg synes ikke, at jeg kan finde noget, der passer. Vores seng er meget lav, så mange sengebord kommer til at se alt for store ud i rummet. Jeg tænker noget væghængt, men det er der delte meninger om i huset 🙂 Dem du har valgt er virkelig flotte – og det er puffen i påklædningsværelset også, den ser meget eksklusiv ud og passer så godt ind i rummet.

  Dejligt at se dit færdige projekt. Du må glædes hver gang du går ind i rummene 🙂

  Tak for kig – og rigtig god tirsdag aften.

  Kh, Birgitte 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kære Birgitte,
   Du har helt ret – jeg bliver faktisk helt vildt glad, hver gang, jeg går op ovenpå nu :-)))))))))) Og det glæder mig rigtigt meget, at du kan lide det!
   Det er SÅ svært med sengeborde, og jeg føler, at jeg at set på nærmest ALT, før jeg fandt The Box. Jeg synes, der er langt imellem de lækre – og ja, så er det lige, om det det være væghængt eller ej, træsort, farve, størrelse. Jeg kan kun sige, at jeg er lykkelig for at have prioriteret noget godt håndværk lige på det møbel.
   Jeg håber, du også finder en god løsning!

   Mange kærlige hilsner og en skøn dag til dig
   Jeanette

   Svar
 2. Tina KH
  Tina KH siger:

  Det er blevet et meget smukt resultat:-)
  Det er ligesom om at farver og former passer bedre til gulv og rum nu og flot nyt der er kommet til:-)
  Det er du lykkes godt med:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.