Se min kjole!

Se min kjole!

galla-kjole-sofia-moore

 

I sidste uge fortalte jeg om den svenske webshop Sofia Moore, der syr gallakjoler og brudekjoler efter mål til gode priser (læs indlægget her).

Jeg fik vist også lovet at vise min egen lange kjole fra den kollektion, der hedder Sofia Collection. Den er  i en rigtig fin kvalitet, velsyet, og med den flotteste sorte blonde. Den  sidder som støbt til mig. Kjolen har v-udskæring bagpå og indbygget hold, så man ikke behøver at tænke på at have bh indenunder.

lang-kjole-sofia-moore

Gå selv ind og se, hvilken af Sofia Moores gallakjoler, der er din favorit.

billede

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.