Se vores skoskab og tv-møbel, der er lavet i stil med radiatorskjulerne!

Jeg vil lige vise dig et par rigtigt smarte løsninger, der er lavet i stil med husets radiatorskjulere, men har en helt anden funktion. Det ene er et skoskab og det andet et tv-møbel, som vi har overtaget fra de tidligere ejere.
Jeg synes, de er både praktiske og super flotte, og så glider de jo perfekt og diskret ind i indretningen, fordi de flugter helt med radiatorskjulerne.

I vores underetage, hvor der er en indgang, som er den, vi typisk vil bruge til dagligt, er der lavet et smalt skab med hylder, der passer perfekt til sko, hundesnor, indkøbskurv og andre ting, som man har brug for, når man skal ud af døren.
Fronten er lavet i radiatorskjulernet, og jeg har beklædt de indvendige hylder med sort folie.

I stuen er der lavet en, synes jeg selv, meget smuk løsning til tv’et, som jeg bare er så glad for, at vi valgte at beholde. I dette tilfælde er det som en ekstra radiatorskjuler imellem de to vinduer. Jeg er i øvrigt vild med, at vores tv ikke er oppe på væggen! Under pladen gemmer der sig to små praktiske hylder til tv-boks, remote osv., som man gerne vil gemme væk.

 

Jeg er selv utrolig glad for at have overtage de to løsninger, og jeg håber, de måske kan bruges til inspiration. Umiddelbart er det jo ikke svært at lave, og det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis man har behov for et ekstra møbel, en reol eller et skab til opbevaring.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.