Sommerregn, kom bare an!

Sommerregn, kom bare an!

regnfrakke-til-hund

Der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning, lyder det noget overfriske gamle ordsprog. Jeg ved nu ikke helt, om jeg er enig i, at dårligt vejr ikke findes, men jeg forsøger nu trods alt at tage ja-hatten på, for vejret kan vi jo ikke ændre på, uanset hvad. Og som nyslået hundeejer er jeg kommet i den kategori, der må trodse vejr og vind dagligt, hvilket jo bare en skønt.

Til gengæld synes jeg, at jeg havde fortjent en ny regnfrakke, så jeg kan trodse sommerregnen med bare en lille smule anstand.

Efter en meget regnvåd tur med lille Viola, hvor hun var så lillebitte og gennemblødt, har hun også fået en lille regnfrakke. Man skal jo ikke gå ned på udstyr! Den er lidt stor endnu, men jeg tror, hun bliver glad for den til efteråret.

Vioal har fået en rigtig gul klassiker 😉 – mens jeg er faldet for denne fine rosa regnfrakke fra Rains.

rains-trenchcoat-regnfrakke

rains-regnfrakke-dame

Regnfrakkerne fra danske Rains er bare så fine, synes jeg. Funktionelle, enkle og klassiske, som sådan nogle skal være, men lige med et lille tvist og i nogle farver, som gør, at de også er pæne. Jeg har valgt trenchcoat-modellen, men der er også en kortere, som er rigtig fin. Du kan se flere modeller og farver hos Boozt.com her.  (reklamelink)

Jeg er altså også lige nød til at vise dig min nye lille paraply, som er fra Samsonite med en kat og en hund på. Den kunne jeg simpelthen ikke modstå. Den i en lille taskestørrelse, som ikke fylder  noget, når den er slået ned.

samsonite-paraply

Så er vi klar til gåtur i sommerregnen. Viola skal dog lige vokse sig lidt større til sin fine regnfrakke – lige nu snubler hun i den, men sød ser hun ud og hun har ingen problemer med at blive iført den. Jeg har købt den hos 4hotdog.com her.

rains-rosa-regnfrakke

Min rosa regnfrakke har jeg købt her hos Boozt her(reklamelink)
NB! min er i XS, da de er lidt store i størrelsen.

Kærlig hilsen Jeanette

  2 replies
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    Hej Tina,
    Tusind tak, jeg havde også bare sådan lyst til at vise det frem 🙂
    Nu håber jeg bare, at vi ikke får brug for det de næste måneder.

    KH Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.