The Box – stylish radio

The Box – stylish radio

Jeg kan lige så godt indrømme det – jeg er nået en alder, hvor jeg sætter stor pris på taleradio (selvom jeg har hørt, at det også er ved at blive moderne blandt de unge. De er da også så fornuftige i vore dage!). Ingen morgen uden P1 eller Radio 24/7, og intet badeværelse uden en radio!

Vores gamle Tivoli DAB radio havde fået et noget træt batteri (det skal være DAB, så jeg hurtigt kan skifte mellem programmerne, hvis der kommer noget uinteressant). Faktisk lød den ikke længere godt, hvis ikke ledningen var i, og kald mig bare pernitten, men jeg gider altså ikke se på for mange flagrende ledninger på badeværelset. Så det kaldte på en nyerhvervelse af dette vigtige badeværelsesapparatur!

Og prøv nu lige at se her! The box, hedder den. Super enkelt dansk design fra IRC, som bare er en kasse, når den er slukket, og som udmærker sig ved kun at have 5 knapper!

dab-radio-badeværelse
Man løfter bare låget – og voila! Højttaler og det mildt sagt  overskuelige antal knapper kommer til syne, og radioen starter.

the-box-dab-radio

Så snart du lukker låget i igen, slukker den. Smart og diskret, genopladelig naturligvis (6 timer holder den), og dermed også transportabel. Og nu bliver det endnu smartere, for The Box virker også som trådløs højttaler til fx din smartphone via Bluetooth.

Den lyder ovenikøbet godt. Lyden -og det lækre matterede look – passer rigtigt fint til behovet i badeværelset eller i fx køkkenet, hvor jeg også synes, det er dejligt at have en radio ved hånden. Og det lækre design tager jeg faktisk mig selv i at nyde hver eneste morgen, når jeg løfter låget til endnu en gang P1 Morgen eller 24/7.

Du kan se mere om The Box på IRC’s hjemmeside, hvor den også fås på udsalg til 999 kr., her.

voksenlivsstil-spons

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.