Udsalgstips

Udsalgstips – sådan undgår du fejlkøb!

Her får du mine bedste tips til at gøre gode udsalgskøb – og undgå fejlkøb. Masser af tøj til nedsatte priser og masser af fristelser. Alligevel passer jeg som altid på ikke at blive fristet til at lave fejlkøb, for selvom priserne er sat ned, kan det hurtigt blive meget dyrt at købe noget, du ikke kommer til at bruge ret meget.

Så hellere én eller to gode og helt rigtige ting, som du ved, du kommer til at bruge igen og igen. Udsalget giver dig virkelig chancen for at få nogle langtidsholdbare kvalitetsting i garderoben, hvis du vælger rigtigt.

Her er fire råd til at undgå fejlkøb

1. Gør op med dig selv, hvad du mangler, FØR du går i butikkerne eller på nettet. Har du fx brug for bukser, bluser, en sweater, en frakke, sko, en festkjole?

2. Husk på hvilke snit og farver, der klæder dig, og du har det bedst i. Måske har du også et yndlingsmærke, som altid er et hit. Jeg har fx købt en mohair sweater fra Isabel Marant Etoile til halv pris på udsalget i en smuk blå farve – jeg elsker hendes ting, og jeg ved, at de år efter år bliver ved at holde og være yndlingsting.  Isabel marant sweater_small

3. Gå udenom de meget modeprægede ting, som hurtigt netop vil ligne noget “fra sidste år”. Jeg ville fx være varsom med at investere alt for meget i leopard – det skal kun være for sjov, for trenden holder ikke for evigt. Find i stedet nogle lækre basisting, som er lige dig – i det helt rigtige snit eller farve. Det kan være en jakke, en strik i god kvalitet, jeans, T-shirts uden print eller måske et par pumps eller korte støvler.
Sort holder fx igen-igen til næste år. Det samme gør hvide, lyse og lette farver. Mønstre kommer også igen, men pas på signaturmønstrene fra de store designere, som hurtigt vil komme til at virke gamle til næste sæson. I den ekstravagante afdeling spås det, at vi kommer til at se mere læder og guld.

4. Gå ikke på kompromis med størrelsen. Hvis prisen er tillokkende, kan man blive fristet til at gå en størrelse op eller ned – det er ikke en god idé, for du bliver aldrig 100% glad for den lidt for store/lille jakke eller bluse.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.