Vi gider ikke fast fashion!

Vi gider ikke fast fashion!

californication-haarbehandling-olaplex

Der er en trend, der er ved at brede sig – noget, som jeg personligt er vild med og altid har dyrket. Vi gider ikke fast fashion mere! For mig må tøj gerne være holdbart, og til gengæld giver jeg også gerne lidt mere for det.

Fornyligt var jeg så heldig at se dokumentaren om den belgiske tøjdesigner Dries Van Noten. På et tidspunkt i filmen siger han, at han egentlig hader ordet fashion. Tøj må for ham gerne være en del af vores personlighed og vokse lidt sammen med os. Det kan virkelig godt gøre mig glad at høre, for jeg har en forkærlighed for at gemme mit yndlingstøj i årevis. Og har man først ofret ekstra på det helt rigtige snit og materiale, så skal det da bare holde – og ja, netop blive en del af ens personlighed.

Herhjemme hører vi om Malene Birgers kommende mærke (A Journey), hvor hun ikke længere vil ligge under for presset om at sprøjte kollektioner ud hele tiden.

Stifteren bag Rosemunde er også på forkant, og hun brænder fra sit hjerte for bæredygtighed, og vil gerne lave tøj, som er designet til at holde både kvalitets- og stilmæssigt. Hun står bag det nye mærke Önling. Filosofien er, at tøjet skal være i en god og holdbar kvalitet, det skal være yndlingstøj (deraf navnet), så hun designer udelukkende tøj, som er egne favoritter. Og endelig skal det være fremstillet med så meget omtanke for klimaet som overhovedet muligt!

Måske har du allerede i nogle tidligere indlæg bidt mærke i min utroligt smukke lyseblå sweater med hulmønster. Den er netop en yndling fra Önling 🙂
Den fås også i en super delikat lys grå og rosa – du kan finde dem her.

naturligt-haar-graa

Der er flere ting i kollektionen, som jeg virkelig godt gad eje – og gå med og bruge til de ikke kan mere!

Åh, åh, åh, hvor jeg godt gad at flytte ind i de her løse bukser i uld og cashmere med tone i tone blonder ♥ De koster 1.395 kr., men det er netop også meningen, at de skal holde lææænge!
De fås her.
oenling-hjemmebuks

Og så er der lige denne her camisole, dog ikke i silke, men i cupro, der er et mere bæredygtigt biprodukt fra bomuldsproduktionen. Det ser ud og føles rigtigt lækkert, og jeg troede faktisk, det var silke. Prisen er 525 kr. her.

oenling-silke

Jeg kunne sagtens finde flere ting, men nu skal vi jo også huske at vise mådehold!
Du kan kigge ind og finde dine egne Önlings her ♥

Kærlig hilsen Jeanette

 

4 replies
 1. Pia Trans
  Pia Trans says:

  Så fint tøj – bestemt værd at bruge i mange år. Jeg har mit tøj længe; jeg har masser af ting i mit skab, som er 10 år gamle, og som jeg stadig knuselsker!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Det er lige præcis det, man kan, når man har en god og sikker stil, ligesom dig 🙂
   Ha en skøn weekend!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.