4.adventsgave – avanceret hudpleje fra Filorga til 1.450 kr.

4.adventsgave – avanceret hudpleje fra Filorga til 1.450 kr.

Præmierne er sponsoreret af Scandinavian Cosmetics!

filorga_adventskonkurrence

December måned flyver afsted, og nu er vi allerede nået til den 4. og sidste gave i Voksenlivsstils adventskalender!
Jeg har allerede af uddelt nogle af mine egne allerstørste favoritter fra Sensai, Eyeko og Sashajuan – og til 4. søndag i advent har jeg fået mulighed for at sætte effektiv anti-age ansigtspleje fra det franske mærke Filorga på højkant til en værdi af 1.450 kr.

KONKURRENCEN ER SLUT! DEN HELDIGE VINDER BLEV MARIANNE ZEHLER. 

Hvis du bliver den heldige, får du to fantastiske produkter med det nye NCTF-kompleks, der blev lanceret i Danmark i september, og kan betragtes som et reelt alternativ til fillers. NCTF har en unik sammensætning af 53 aktive ingredienser (vitaminer, enzymer, antioxidanter, aminosyrer, mineraler m.v.) , og hvert produkt indeholder NCTF, der svarer til 1 injecerbar behandling.

 ***
Til den heldige har jeg som 1. produkt udvalgt en fantastisk NCTF-Intensive serum, der giver glattere, fastere og mere ensartet smuk hud. Den har en værdi af 725 kr. (kan købes hos Matas her)
nctf-serum-filorga
Derudover får vinderen som produkt nr 2. for vinderen også en Filorga NCTF-Reverse Cream ligeledes til en værdi af 725 kr. (kan købes hos Magasin her). Igen får du med denne regenererende dagcreme den lækreste hudpleje, som efterlader huden mere glat, fastere og med nyt liv.
filorga-nctf-cream

Filorga befinder sig i kategorien medi-cosmetics, det vil sige imellem lægemidler og skønhedsprodukter, og de er eksperter inden for hyaluronsyre og injecerbare fillers, som de siden 2007 har overført til hudplejeprodukter. 

Sådan er du med!

Igen skal du bare berige både mig og de andre læsere med en lille kommentar om, hvad der rører sig hos dig for tiden. Er du ved at være i julestemning, er gaverne i hus, har du bagt eller skal du ud og købe juletræ? Skriv lige præsic, hvad du har på hjertet – jeg glæder mig over hver eneste kommentar, og alle har lige store chancer for at vinde.

Jeg trækker lod om den 4. adventsgave på søndag, så der bliver en virkelig lækker ekstra julegave til én af jer! ♥

Kærlig hilsen Jeanette

62 replies
 1. Elisabet
  Elisabet siger:

  Har været på plejehjemmet med julegaver og julehumør til min stedfar på 93 år. Rødkål er færdig lavet og flæskesteg er klar til at komme i ovnen 🎄🎄🎅🏻☺️

  Svar
 2. Jannie Riemer
  Jannie Riemer siger:

  Jeg har haft børn og børnebørn til jul igår, da jeg skal arbejde jule aften på et ældrecenter. Glæder mig til at forkæle alle beboerne som jeg holder meget af.
  Glædelig jul Jeanette og altid spændende hvad du skriver om.

  Svar
 3. Mette M
  Mette M siger:

  Vil så gerne prøve det mærke, har læst meget godt! Jeg skal holde jul hos mig for første gang nogensinde, så det glæder jeg mig vildt meget til, og det har bragt mig ekstra meget i julestemning i år.. Har lidt præstationsangst over maden, men det skal nok gå altsammen 😀 God jul!

  Svar
 4. Elisabet
  Elisabet siger:

  Har besøgt min 93 årige stedfar på plejehjemmet hygget med gaver.
  Fået lavet rødkål og saltet flæskesteg, alle
  gaver er klar 🎄☃️🎅🏻🎅🏻

  Svar
 5. Dorte Mikkelsen
  Dorte Mikkelsen siger:

  december er lig med hygge. Hygge er lig med mad og guf. Januar er lig med slankekur. Slankekur er lig med ….. åh gud …. der er heldigvis længe til. God jul

  Svar
 6. Maja
  Maja siger:

  Jeg har afleveret SRP den store opgave i 3. I gymnasiet og kan godt mærke at nu hvor den er afleveret har man rigtig tid til endelig og komme ordentlig i julestemning. I dag skal vi pynte juletræ, som er en tradition, at vi gør lille juleaften 🎄 Præmien vil jeg give til min søde mor, da jeg nok har en lidt for ung hud endnu 😊 Glædelig jul til alle 🎄✨❤️

  Svar
 7. Line M.
  Line M. siger:

  I dag (lillejuleaften) skal bestå af ren hygge med dyner i sofaen, varm kakao og julefilm. Dog skal der lige først ordnes lidt praktiske ting i form af tøjvask og rengøring, men akkompagneret af julemusik gør det heller ikke så meget. Glædelig jul☺️

  Svar
 8. Karina Engqvist
  Karina Engqvist siger:

  Har lige pakket de sidste julegaver ind. Derefter skal der pakkes og gøres klar til vi kører til København i morgen, I aften står menuen traditionen tro på risengrød med sukker og kanel og juleøl til. Rigtig glædelig jul 🎄🎁🎅🏻

  Svar
 9. Rikke
  Rikke siger:

  Mit hjerte, min hjerne og min tid er optaget af min mands firma, hvor jeg også arbejder. Vi har gang i mange ting, og min mand arbejder pt meget hårdt for at få mange brikker til at falde på plads. SÅ jeg glæder mig virkelig til et par fredelige, arbejdsfri juledage sammen med familien. Glædelig jul til alle.

  Svar
 10. Lone Larsen
  Lone Larsen siger:

  Jeg har fået købt den sidste julegave i går og hvor er det skønt ikke at skulle race ud i sidste øjeblik 🙂
  I morgen skal juletræet ind fra altan og pyntes og så er vi vist klar til julehygge og KUN julehygge <3
  Rigtig glædelig jul med masser af hygge, god mad, masser af konfekt og en gavmild julemand <3

  Svar
 11. Maria Holl
  Maria Holl siger:

  Glæder mig til at hente børnene fra skole i morgen, så vi alle kan holde juleferie. Det skal blive dejligt med nærvær, hygge og god tid❤️

  Svar
 12. CharlotteA.S
  CharlotteA.S siger:

  Lige nu er jeg ved at komme mig over en slem influenza, så har set en masse julefilm her de sidste 14 dage. Er ved at være frisk så nu bliver der lidt travlt herhjemme 🎅🏻Er rimelig bagud med stort set alt

  Svar
 13. Nina H.
  Nina H. siger:

  Jamen jeg overtog sidste fredag nøglerne til en ny lejlighed til mig og min kæreste, som lige er flyttet sammen. Jeg er lykkelig og glad inden i og har aldrig været så forelsket. Jeg glæder mig til at starte vores nye tilværelse på 1. sal.

  Svar
 14. Dorthe Bille
  Dorthe Bille siger:

  Julestemningen er så småt ved at indfinde sig. Der er næsten styr på gaverne, juletræet er købt og småkager bagt. ja, det kan godt blive jul

  Svar
 15. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Jeg ser frem til en dejlig og lang juleferie med min mand og børn, bliver skønt med dage hvor vi kan hygge og slappe lidt af;-)

  Svar
 16. Marianne Zehler
  Marianne Zehler siger:

  En lille uge til jul og den allermest travle. Men jeg insisterer på, at det også skal være hyggeligt! Så må en af småkagevarianterne bare droppes – jeg vil hellere på café med min søster 🙂

  Svar
 17. Miatilda A
  Miatilda A siger:

  Helt ærligt så er jeg lige pt mest optaget af hvilke amerikanske produkter jeg skal tage med hjem. Vi er taget til Las Vegas. Her er 13-15 grader og ikke særlig meget jul. Jeg elsker det.

  Svar
 18. Anne-Mette T.
  Anne-Mette T. siger:

  Vi skal holdejuleaften i år. Så er der meget mere julestemning. Har faktisk købt nyt bordpynt, fordi jeg så din artikel omkring pynt. Ellers er vi der nogenlunde. Der er lige diverse mad, man venter med til på lørdag. Juledagene bliver ren afslapning, så krydser fingre for at blive den heldige vinder, fordi der bliver god tid til mig selv. Glædelig jul til jer alle….

  Svar
 19. Gitte Brüsch
  Gitte Brüsch siger:

  De sidste gaver er på vej i hus og så forestår der en hyggelig aften med Händel julekoncert i højtaleren akkompanigeret af knitrende julepapir, bånd og pennens kradsen på gavekortet. Jo jo jule stemningen indfinder sig stille men sikkert🌲💫

  Svar
 20. Anette
  Anette siger:

  Jeg skal se børnenes julegymnastikopvisnig i morgen, det bliver så hyggeligt 🎅. Serum, creme og skønhed er nu også super hyggeligt og dejligt. 😀

  Svar
 21. Jannie
  Jannie siger:

  For første gang i mange år skal jeg rejse igen i julen, men øver mig ved at tage nordpå til Norge så jeg ikke skal flyve men derimod sejle, jeg glæder mig og er spændt. Det bliver dejligt med sne i lange baner i en uge.

  Svar
 22. Camilla løvschall
  Camilla løvschall siger:

  Kære Jeanette
  Jeg vil med glæde vinde de lækre produkter. Med en alder på 46 år trænger huden til lidt ekstra kærlighed. Da det jo snart er juleferie ville det være dejligt og kunne bruge lidt ekstra tid på sin hud💕

  Svar
 23. Christina struski
  Christina struski siger:

  Jeg ELSKER jul❤️det er en måned hvor jeg hvor jeg bruger ekstra tid på at savne dem som ikke er her mere❤️ På at elske dem som er i mit liv❤️ På at glæde dem som er omkring mig❤️ Og påsat nyde lyset og kærligheden❤️Glædelig jul❤️

  Svar
 24. Katrine K
  Katrine K siger:

  Jeg og børnene har desværre ligget syge de sidste dag – så jeg begynder at stresse lidt over at nå det hele til jul (både gaver og ting herhjemme – men også at få afsluttet det på arbejdet der skal være færdigt før jul….)

  Svar
 25. Sisse marie
  Sisse marie siger:

  Vi fik klaret det meste i søndags.
  Så mangler kun at handle lidt mad ind. Det klare jeg fredag. Også jeg gået på barsel i sidste uge. Så kan virkelig mærke roen og julestemningen komme.

  Svar
 26. Simone Olsen
  Simone Olsen siger:

  Julekagerne er bagt og træet er købt! Nu skal de sidste julegaver bare købes og pakkes ind, også er jeg klar til den 24. december 🙂

  Svar
 27. Dorte Holving
  Dorte Holving siger:

  Glæder mig så meget til at dække bord på søndag. For mig er et flot dækket julebord lige så vigtigt som juletræet. I år med RC’s juletallerkner🍽🎄🎅🏼

  Svar
 28. Camilla Kirstine Vemmelund
  Camilla Kirstine Vemmelund siger:

  Og ift. jul og hvad der rører sig hér, er det ikke længere julegaver – de er på plads ! 🙂 Men til gengæld forberedelser til de sidste julegodter ! Uhm…

  Svar
 29. Camilla Kirstine Vemmelund
  Camilla Kirstine Vemmelund siger:

  Har hørt så meget godt om Filorga, så det ville jo være luksus at afprøve på egen hud ! Glædelig jul !

  Svar
 30. Tina KH
  Tina KH siger:

  Glædelig juletid,
  skøn adventsgave- virkelig skøn;-)
  Her er pakkerne i hus, træet sat op og pyntet, alt pyntet og klar. Der skal lige handles og laves lidt konfekt, så vi er med:-)
  Håber du er med……

  Svar
 31. Mai O.
  Mai O. siger:

  Det er altså vildt, hvad hudpleje KAN. En creme er jo aldrig bare en creme, og det her lyder jo helt højteknologisk. Send det GERNE min vej, og ha’ så en dejlig jul 🙂 kh Mai

  Svar
 32. Carina Pedersen
  Carina Pedersen siger:

  Jeg synes, at december render alt for stærkt, men jeg har heldigvis været i god tid, og det eneste jeg mangler for at komme i rigtig julestemning er at bage æbleskiver i min mormors gamle æbleskivepande. Det er en tradition, og så føler jeg, at hun på en eller anden måde er med❤ Jeg mangler også at købe flæskestegen og at hente et par gaver, men det skal jeg nok nå😉 Jeg er ved at være klar!

  Svar
 33. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Jeg er klar! til jul, skal lige have pakket et par gaver ind, men det er det 😀
  Derudover skal jeg tage den med ro og prøve at få bugt med den depression, som jeg kæmper med for tiden :-/

  Svar
 34. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Jeg har desværre været alt for stresset det sidste stykke tid, så føler ikke at jeg har nået at nyde julen. Men vil tage revanche næste uge og komme helt ned i gear og bare hygge med julebag, konfekt og pyntning af juletræ 🎄💖⭐️

  Jeg krydser lige lidt ekstra fingre for denne gevinst, prøvede Filorga’s creme igennem Goodiebox, og den var fantastisk, så tænker hvad disse to mon kan udrette.⭐️

  Svar
 35. Eva Bacher
  Eva Bacher siger:

  Skriver på den sidste opgave inden mit speciale. Jeg læser socialt arbejde, som retter sig mod at hjælpe samfundets svageste. Nå, men familien skulle så selv sørge for at købe juletræet idag, hvilket ingen kunne tage stilling til, når ikke jeg var med. Ahmen altså hvor svært kan det være 🎄😬‼️Kvinder er altså bare centrum i familien, også når vi ikke gider 🙈
  God jul 🎅🏻Det er endda de helt nye fillerprodukter du har udvalgt 😘‼️💃🏻

  Svar
 36. Louise
  Louise siger:

  Jeg er høj på mit liv og på jul. Så meget at jeg nærmest har fortrængt, at jeg er arbejdsløs og fattig i januar. Den tid den sorg 🙂

  Svar
 37. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Jeg har fået købt alle gaver, og er faktisk ved at have styr på det hele 😊 Så nu kan julefreden snart indfinde sig 🎄🎁 Glæder mig rigtig meget ⛄️ Glædlig jul ❤️🍀

  Svar
 38. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Julestemningen er så småt ved at indfinde sig. Vi har været ramt af sygdom og masser af møder og aftaler og har samtidig skulle passe arbejdet. Nu har jeg fri indtil fredag, så pynten skal op i morgen og de sidste julegaver skal købes.
  Jeg håber at finde tid til at bage småkager, men ellers må jeg sweettalke til min mor, der har magt for længst eller bare have dem ‘hjemmebragt’ 😂
  Glædelig 3. søndag i advent 🌟

  Svar
 39. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg har været ved mine forældre og spise æbleskiver og drikke gløgg, super hyggeligt og ja, jeg er meget i julestemning!😄

  Svar
 40. Pia Rotbøl
  Pia Rotbøl siger:

  I går var jeg med min dejlige familie på en super hyggelig tur i Tivoli Friheden, lysene er simpelthen så fine, det gav helt sikkert julestemningen et ekstra nøk opad

  Svar
 41. Signe
  Signe siger:

  Idag har hele familien været ude og fælde juletræ. Efterfølgende spiste vi hjemmelavede æbleskiver. Glædelig jul!

  Svar
 42. Pernille Hougaard
  Pernille Hougaard siger:

  Vi har lige bagt vaniliekranse, dog forsvandt huller da de blev bagt 😉😂 nu står den på fars fede juleferie 🎅🏻😆

  Svar
 43. Conni
  Conni siger:

  Skøn gave🎁😊 ville elske at være vinderen 😘
  Skal i gang med julegaverne imorgen – jeg har skrevet en liste, så der er lidt at gå efter. Glædelig jul til dig og tak for nogle gode indlæg. 😊

  Svar
 44. Kristina
  Kristina siger:

  Årh den gave er da super skøn. Jeg mangler fortsat de fleste julegaver og har en travl uge forude men glæder mig også til dagene med min familie. Rigtig god jul ❤️

  Svar
 45. Anette Bak
  Anette Bak siger:

  Efter en veloverstået og hyggelig fødselsdag igår for min søn som er blevet 16 år har julen nu plads i tankerne hos mig! Jeg glæder mig til en dejlig lang juleferie som starter på fredag og varer helt frem til den 2. Januar! Blir skønt.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår herfra:))

  Svar
 46. Johanne
  Johanne siger:

  Har været til julehygge de sidste to søndage, og nu glæder jeg mig helt vildt til juleferie, så man kan få koblet lidt fra.
  Håber at kunne vinde, så kunne min mor få en ekstra (og bedre) julegave. Det fortjener hun 🙂
  Glædelig jul

  Svar
 47. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  Vi har holdt adventshygge i dag med æbleskiver og hjemmebag, gaverne er indkøbt, mangler at få pakket dem ind, imorgen skal vi bytte pakker med familien.
  Så alt i alt er vi næsten klar, vi mangler lige noget mad til julen og det er vidst det..
  Ømsker alle en fantastisk jul..

  Svar
 48. Lotte Marie
  Lotte Marie siger:

  Vi er lige kommet hjem fra hyggelig advendtkomsammen hos familien og glæder til at der nu kun er en uge til juleferien

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.