40% hos Swiss Clinic!!! Her er noget af det, du bør prøve!

Swiss Clinic fylder 6 år, og det fejrer de i de næste par dage med hele 40% rabat på ALT! Jeg tænkte, at det var da en besparelse, det lige var værd at gøre opmærksom på sammen med nogle af mine største favoritter fra Swiss Clinic.

Kæmperabatten betyder, at du fx kan komme i gang med den populære skinroller og afprøve microneedling (læs mere her) for en pris på 216 kr. for en skinroller af en rigtig høj kvalitet, der stimulerer huden gennem en naturlig helingsproces og fører tre gange så meget af dine produkter ned i huden.

Du kan finde den her.

Du kan også vælge både skinrolleren og en virkelig god serum med aktive ingredienser, der arbejder på linjer og rynker, til 492 kr. mod normalt 820 kr. Sættet finder du her.

En anden ting, som jeg kun kan anbefale varmt og inderligt, hvis du vil have lange vipper, er SwissLashes. Det er den bedste vippeserum, og jeg bruger den selv hele tiden – og den virker!
Lige nu (og du skal være hurtig) fås den til 537 kr. mod normalt 895 kr. Den er drøj i brug og holder i flere måneder. Du finder den her.

Du kan også lige nu få fingre i deres HELT nye self tanning produkter til en pris på kun 137 kr. (normalpris 229 kr.)
Jeg er selv i fuld gang med at prøve deres Self-Tan Pads, som giver en frisk glød og naturlig farve til ansigtet. Det giver lige et lille tint, uden at det bliver for meget, og det er meget let at styre med de små rondeller, som der er 25 af i krukken.
Selvom det lige nu er sol og sommer, kan mange af os nok bruge lidt ekstra glød i ansigtet, og løsningen er også perfekt for os, der ikke er vilde med at have ansigtet for meget direkte oppe i solen – og måske også gerne vil spare lidt rynker på den konto 🙂

Du tager bare en lille rondel fra bøtten om aftenen og påfører ansigt, hals og bryst, og så får du stille og roligt en frisk og lækker glød efter nogle dage. Faktisk kan du se friskheden allerede efter den første nat. Du får samtidig fugt og anti-age, så du kan pleje huden over natten også.

Det hverken lugter (som selvbrunere nogle gange gør) eller smitter af på sengetøjet, og kuløren bliver som sagt bare frisk og naturlig.
Produktet findes også som dråber, du kan putte i din normal creme eller solcreme om dagen. Hvis du kombinerer de to, får du ekstra effektiv effekt.
Køber du begge produkter som en Self-Tan treatment koster de lige nu 281 kr. her.

Men du skal være hurtig, for så vidt jeg ved, gælder de 40% rabat kun i et par dage!

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.