5 års Goodiebox – se, hvad den gemmer!

Med februar måneds box markeres Goodieboxs 5 års jubilæum under overskriften The Big Five – og med 5 full-size produkter. Det er altid spændende at få pakken ind ad døren og se, hvad den gemmer af inspiration og nye produkter. Lidt, som at have sin egen personlige beauty-shopper. Og for de 169 kr., som forkælelsen koster (alt inkl.), kommer man altså ikke langt i ude i butikkerne. Værdien er denne gang 576 kr.

goodiebox-5-jubilaeum

Der er altid et par hero-produkter, der skiller sig ud – eller som måske lige rammer dér, hvor man står og mangler. Denne gang er det for mig den fugtgivende maske fra det spanske mærker Unani. Det er en geleagtig, hurtig og nem maske, som giver ekstra fugt til huden. Paletten med 12 flotte øjenskygger er også rigtig fin, og en rigtig lækker pensel  (i en skøn rosa farve ikke at forglemme) til at blende farven med, så de ligger jævnt og flot.

Box’en indeholder også en cremet og lys sølv highlighter til give et skin og fremhæve fx det øverste af kindbenene, øjenkrog, amorbue, under øjenbrynene (det, som kaldes contouring eller strobing i makeup-sproget). Den er til den fedtede side, så dup den på til allersidst til at løfte dit look.

Endelig er der et hårfjerningsprodukt baseret på økologisk sukker til de modige, som til gengæld kan se frem til adskillige hårløse uger bagefter (velegnet både til ben, bikinilinje og under armene). En super god lejlighed til at teste metoden! Jeg lover ikke, at jeg vil gøre det – jeg har altid været en kylling på det punkt – men alt det andet i box’en har jeg straks kastet mig over 🙂

Du kan læse mere og tilmelde dig på Goodiebox.dk.

Kærlig hilsen Jeanette

3 replies
 1. Pia Trans
  Pia Trans siger:

  Hvor godt holder highlighteren? Jeg er på udkig efter en erstatning for min nuværende highlighter, som er ved at være slut (og som er købt i Brasilien, så jeg kan ikke bare købe en ny…).

  Mht hårfjerningsproduktet, så må du da lige tage en for holdet 😉

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Pia,

   Haha, måske kunne jeg sende hårfjerningsproduktet til dig? Du er jo vant til Brasilien 😉 🙂 🙂

   Eftersom highlighter’en er af den lidt fedtede/glinsende type, så kan den godt “smelte” lidt hurtigere end de mere tørre strobing sticks. Min egen helt store favorit – nu, du spørger – er Jane Iredales In touch.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.