De ting, du først kan se, når du sætter farten ned

De ting du først kan se, når du sætter farten ned af den zenbuddhistiske munk Haemin Sunim er en sand gave af livskløgt - og guldgrube af gode råd
De ting du først kan se, når du sætter farten ned af den zenbuddhistiske munk Haemin Sunim er en sand gave af livskløgt – og guldgrube af gode råd til at opnå et roligere og mere harmonisk og tilfredsstillende liv. Den er ikke uden grund en bestseller, som har solgt millioner af eksemplarer verden over og er oversat til 35 sprog. 

Der burde undervises i denne bog i skolen! Den er een lang perlerække af visdomsord og en vejviser til godhed, glæde og kløgt.
Den har en særlig ånd, der overøser læseren – eller i mit tilfælde lytteren – med vejledning og glæde, og at kærlighed til sig selv og andre.

Det er intenst og der er mange råd. Faktisk, så overvejer jeg at købe bogen, så jeg fysisk kan have den liggende og slå op i den ind imellem. Og jeg vil ikke undlade at give anbefalingen af bogen videre her på bloggen.

 

Bogen giver mulighed for at komme i kontakt med en venligere og visere side af os selv!


God karma i ørerne!

Jeg har først lige stiftet bekendtskab med bogen – du kender den måske allerede. Jeg nyder at have al den gode karma i ørerne ♥
Jeg læser jo ellers først og fremmest om psykoterapi og gestalterapi for tiden, men faktisk har gestalterapien som retning oprindelig fundet inspiration i bl.a. zenbuddhismen (foruden gestaltpsykologien, fænomenologien, eksistentialismen, taoismen, kropsterapi, psykodrama m.m.)

Forfatteren Haemin Sunim er zenbuddhistisk munk og lærer, og han startede med at give råd til livets forskellige udfordringer på sociale netværk.
Uden, at jeg er ekspert på området, så kan jeg se den lighed med gestaltterapien, at zenbuddhismen har fokus på den personligt oplevede virkelighed og sigter mod oplysning og indsigt i ens eget virkelige væsen.

Og det er da svært, når vi har så utroligt travlt hele tiden! Vi glemmer måske at hvile, lade sindet få en pause, tillade os selv at slappe af, at tænke og reflektere og betragte, hvad der sker i os selv. At se og anerkende vores sande jeg. Det kan denne bog bidrage til at vende.


De ting, du først kan se, når du sætter farten ned

Bogen er et godt og klogt sted at begynde med at sætte farten ned. Læs den langsomt og reflekter, som forfatteren anbefaler!

Der ligger en stor gave i give sig tid til at begynde at lære at betragte dig selv. Her får du guides til en lang række af livets forhold og relationer – til dig selv, til arbejdet, kærligheden, troen, livet…

Uden, at det er svært eller krævende, men bliver serveret som en lang strøm af brugbare råd.

 

“Hvorfor har jeg så travlt? Når alt omkring mig bevæger sig så hurtigt, stopper jeg op og spørger: Er det verden, der har travlt, eller er det mit sind?”


Bogen kan findes hos Saxo
. (Reklamelink)

 

2 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Lyder som en bog jeg kan sætte på ønskelisten 🙂
  I mine unge dage studerede jeg en del Zenbuddhisme og det er et spændende område fyldt med klogskab og indre fred.
  Prærieindianernes tro er også spændende om du engang får tiden til at læse herom.
  Aften hilsner og god læselyst 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.