Bondi Sands hit selvbrunere – Classic, Express eller To Go!

God selvbruner

Bondi Sands, der er Australien, New Zealand og Englands mest populære selvbrunermærke, kan nu fås hos Matas. De giver nemt og hurtigt en  meget ensartet, naturlig og frisk sommerglød til alle hudtoner, samtidig med, at de er fugtplejende og ikke efterlader en grim duft på huden.
Det her er serien til dig, der vil have flotte professionelle resultater hurtigt – billedet af mine ben taler vist for sig selv, når det kommer til at få en lynhurtig kulør!

Bondi Sands Express

Resultat efter 2 timer med Bondi Sands Express moussen – den gyldne farve ser sund og frisk ud i solen!


Bondi Sands giver dig en naturlig og holdbar kulør – sikkert og hurtigt!

Bondi Sands selvbrunere
Bondi Sands Self Tanning Foam (229 kr.) i Light Medium, Dark (bestseller) eller Ultra Dark (229 kr.) er det, jeg kalder Classic selvbruner løsningen.  Den giver et perfekt og ensartet resultat, som du kan styre ved at lade det sidde fra 1 – 6 timer, før du skyller den af.
Du kan sagtens tage tøj på og gå helt normalt rundt, når du har påført moussen.

Er du mere utålmodig, så kast dig endelig ud i Bondi Sands 1 Hour Express (249 kr.). Her skal der bare en time til for at få den eftertragtede gyldne og naturlige glød. Moussen tørrer hurtigt og efter bare en 1 time har du fået den smukkeste kulør. Du kan dog også lade Express versionen sidde helt op til 6 timer, før du skyller den af.

Endelig er der, det jeg kalder for To Go løsningen. En olien, men en såkaldt tørolie, der ikke fedter, men hurtigt trænger ind. Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil (199 kr.) tørrer lynhurtigt og udvikler sig på 2-3 timer til en fin gylden glød, der holder op til en uge. Den skal ikke vaskes af! Ønskes en dybere farve bygges der bare op over flere gange.

Endelig er der også en plejende lotion, som er til dem, der gerne vil bygge stille og roligt op, ellervedligeholde farven til hverdag med en mild selvbruner, der samtidig indeholder Aloe Vera og E vitamin.

Du kan selvfølgelig kombinere alle produkterne på kryds og tværs til både at opbygge og vedligeholde drømmekuløren.

 

Bondi Sands mousse

Undrer du dig over navnet Bondi Sands, så er det inspireret af den berømte Bondi Beach uden for Sydney!

 

Både mousse og olie er meget lette at påføre, men jeg vil kraftigt anbefale at investere i påføringshandsken (49 kr.).
Alle produkter kan bruges på både kroppen og i ansigtet, hvor det anbefales at bruge restproduktet i handsken, så det ikke bliver for voldsomt. Men det kan generelt sagtens styres med en lille mængde.

Det er en god idé at stå foran et helfigur spejl, så du sikrer dig, at produktet bliver fordelt alle steder på kroppen. Har du først været over det hele med handsken, er du 100% sikker på et meget jævnt og fuldstændigt naturligt resultat, der ser ud som efter en dag i solen.

 

Som det altid gælder med selvbrunere, er det en god idé at eksfoliere huden, fx dagens forinden, så du opnår et endnu mere jævnt og holdbart resultat.

Bondi Sands selvbruner

Farvel maddikeben!

Farven kommer med det samme, og det er bare at lade moussen sidde i nogle timer. Jeg startede med 2 timer med Express moussen og fik et perfekt gyldent og meget naturligt resultat.
Du kan altid friske op og supplere med endnu en behandling eller med olien eller lotionen.

Skulle du fortryde resultatet – hvilket jeg dårligt kan forestille mig – så har de også udviklet en selvbrunerfjerner, Bondi Sands Self Tan Eraser, der fjerner farven uden brug af skadelige medikamenter eller overdreven eksfoliering.

Naturlig farve selvbruner

 

Bondi Sands forhandles i Matas – du kan finde alle produkterne her(reklamelink)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.