,

VIND økologisk, bæredygtig og REN lækkerhed fra Comfort Zone Sacred Nature

Denne måneds læserpræmie fra Comfort Zones bæredygtige linje Sacred Nature er bare så utrolig lækker hele vejen igennem.

Denne måneds læserpræmie fra Comfort Zones bæredygtige linje Sacred Nature er bare så utrolig lækker hele vejen igennem. Fantastiske konsistenser og naturlige og virkningsfulde ingredienser, der gør huden sund, blød, opstrammet og velafbalanceret. Det er ren velvære at bruge morgen og aften. Og så er det ovenikøbet CO2 negativt, økologisk og med mellem 99,2 og 100% naturlige planteingredienser med plejende, opstrammende og hudforbedrende egenskaber.

Alene synet af de skønne krukker var nok til, at jeg var solgt til Sacred Nature serien fra det anerkendte mærke Comfort Zone. Alt er super bæredygtigt, fra hele fremstillingsprocessen og emballeringen til indholdet. Og så er det bare lækkert!!! Konsistenser, serummens milde duft og ikke mindst den skønne fugtopbyggende, udglattende og forfinende virkning på huden. I love it!!!!

Du kan vinde Sacred Nature rens, serum og creme til en samlet værdi af 1.217 kr.

 

VINDEREN ER TRUKKET – OG DEN SUPER HELDIGE DENNE GANG ER LENE SONNE ♥
TAK TIL ALLE JER, DER VAR MED OG TILLYKKE TIL LENE.

Sacred Nature er bæredygtig og Ecocert certificeret

Sacred Nature er Comfort Zones bidrag til at være med til at sikre klimaet og miljøet. Det er en ren, naturlig, vegansk og økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed. Den lever op til de strenge Ecocert Cosmos certificeringskrav om fuldkommen bæredygtighed igennem hele forsyningskæden samt forbud mod petrokemiske opløsningsmider, nanomaterialer, GMO’er samt ingredienser fra fredede plante- og dyrearter.
Derudover skal formlerne indehold min. 20% økologiske ingredienser.

Sacred Nature er Comfort Zones bidrag til at være med til at sikre klimaet og miljøet. Det er en ren, naturlig, vegansk og økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed. Den lever op til de strenge Ecocert Cosmos certificeringskrav.

Serien er CO2 negativ, idet der kompenseres for mere, end der bruge på produktionen. Produktionen finder sted på en CO2 neutral fabrik med brug af vedvarende energi og herudover doneres der 1% af salget et genplantningsprojekt i Etiopien

Naturlig hudpleje, der virker!

 Sacred Nature er ikke alene dragende på udseendet og konceptet. Det er virkelig også fantastisk hudpleje med en meget ren og naturlig ingredienssammensætning, som er aktive og fremragende i deres virkning.

Serien er udviklet på Comfort Zones egne laboratorier i Italien, hvor de bl.a. er kommet frem til et særligt kompleks bestående af tre bio-fermenterede antioxidant-ekstrakter af myrte, hyldebær og granatæble.

Alt er klinisk og dermatologisk testet og især Youth Serum, seriens stjerneprodukt, har bevist at kunne gøre huden synligt sundere, mere strålende og styrket. Den kan du vinde sammen med den fantastiske rensebalm og en Sacred Nature Hydra Cream, som kan bruges morgen og aften.

 

 Sacred Nature er virkelig fantastisk hudpleje med en meget ren og naturlig ingredienssammensætning, som er aktive og fremragende i deres virkning.

 

Med de her tre produkter vil du opleve en fantastisk rutine. Den giver plads til en lille daglig spaoplevelse, hvor du kan masserede den oliebaserede rensebalm ind i huden – og hvor du efterfølgende kan føle dig hensat til den fineste hudplejeklinik, når du mærker og dufter serummen og slutter af med cremen.
Alle tre produkter er meget rige og drøje i konsistensen, så de giver rigtige meget og vil holde længe.

 

Det kan du vinde

Den heldige vinder i denne måned får en skøn hudplejerutine bestående af:

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm er ryk og rig i konsistensen, oliebaseret, totalt parfumefri og 100% naturlig baseret på økologisk buritiolie.

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm (259 kr.)
Den her rensebalm er noget helt særligt. Tyk og rig i konsistensen, oliebaseret, totalt parfumefri og 100% naturlig baseret på økologisk buritiolie.
Masser den ind i huden – tilsæt vand og den bliver mere mælkeagtig i konsistensen og fjerner al makeup og snavs. Huden efterlades blød og glat og mættet.

En lille mængde masseres ind i den tørre hud i nogle minutter, hvor den vil smelte ind i huden og føles utrolig rig og blød. Herefter emulgeres den op med vand og fjernes med en klud. 

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum er Hero-produktet, der giver en sundere og mere ungdommelig hud.

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum (499 kr.)
Hero-produktet, den skønne serum, der giver en sundere og mere ungdommelig hud. Indeholder den særlige ekstrakt af bio-fermenterede antioxidanter, tamarind-ekstrakt (et vegetabilsk alternativ til hyaluronsyre) og Kangaroo Paw ekstrakt (australsk blomst med opstrammende egenskaber).
Bruges morgen og aften på ansigt og hals. 99,6% ingredienser af naturlig oprindelse.

Jeg er helt vild med den meget milde spaagtige og naturlige duft, som føles som ren terapi. Derudover er serummen blød og fugtgivende og virker afbalancerende det øjeblik, den kommer på huden

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream nærer og fugter og giver et mere strålende udseende.

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream (459 kr.)

Som det sidste step morgen og aften påføres en lille mængde Nutrient Cream. Her får du igen det bio-fermenterede ekstrakt og den økologisk buritiolie samt et bioteknologisk mosekstrakt, der forstærker og beskytter hudbarrieren, nærer og fugter og giver et mere strålende udseende. Cremen vil også være perfekt i vinterkulden. Indeholder 99,2% ingredienser af naturlig oprindelse.

Du finder Comfort Zone Sacred Nature hos Magasin.

VÆR MED I LODTRÆKNINGEN COMFORT ZONE SACRED NATURE

Vil du være med i lodtrækningen om denne unikke og bæredygtige hudplejeserie med naturlige og effektfulde ingredienser, så læg din kommentar her under indlægget.

Du kan vinde Sacred Nature rensebalm, super serum og ultranærende creme fra Comfort Zone til en samlet værdi af 1.217 kr.
Godt for klima og miljø – og godt for din hud.

Skriv lige, hvad der falder dig ind ♥

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod blandt alle kommentarerne den 1. december!

73 kommentarer
 1. Rikke Brøndum
  Rikke Brøndum siger:

  Når der kun er nogle år ril man fylder 50, begynder man at kunne se og mærke at huden ændrer sig. Denne serie lyder som noget der kunne være rigtig lækker til sart og moden hud. Ville elske at blive strammet lidt op 🤞🎄🎁❤

  Svar
 2. Charlotte F.
  Charlotte F. siger:

  Lyder som fantastiske produkter til min 45 årige hud. Jeg vil elske synet at de smukke krukker, som fortjener at stå fremme og elske at bruge de lækre produkter🥰

  Svar
 3. Mette Bo
  Mette Bo siger:

  Om få dage (4.12.) bliver min hud 50 år … og det kan pludselig ses ! (indeni er jeg selvf stadig bare et lykkeligt barn!) Jeg trænger til at forære huden nogle nye rutiner og produkter, med en masse fugt. Den fortjener det – den har tjent mig godt.
  Kh Mette

  Svar
 4. Christina
  Christina siger:

  De produkter er jeg sikker på min hud vil elske at prøve 🥰 – det vil være skønt med lidt selvforkælelse her i december 🤩❤️

  Svar
 5. Pernille
  Pernille siger:

  Såååålækre produkter jo! Kunne være skønt at vinde lidt selvforkælelse her op mod en travl julemåned. Hvor er du altid god til at finde virkelig gode produkter og tilsvarende præmiemuligheder Jeanette 🙂

  Svar
 6. Christina Baltzar
  Christina Baltzar siger:

  min Hud har behove for masse her i vinde og det l hvor lyder det skøn det vil være så dejlig jeg glæde mig til jule

  Svar
 7. Charlotte juul
  Charlotte juul siger:

  Vildt lækker præmie – min veninde er også vilde med de produkter – så det kunne være vildt lækkert at vinde dem 🤞🤞🤞
  Tak for du deler din vidennmed os – du er så inspirerende 💛

  Svar
 8. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Tænk at kunne stikke fingrene i de krukker hver dag 😊 Jeg siger ja tak til spa følelsen hver sag 👏🏻

  Svar
 9. Charlotte Arberg
  Charlotte Arberg siger:

  Det er lækre produkter at se på. Lækre produkter at læse om. Og vil uden tvivl, være lækre produkter i mit ansigt.

  Svar
 10. Marianne
  Marianne siger:

  Jeg vil så gerne “go green” i mine hudprodukter – her er de jo !! – vil nyde at få lov at prøve dem – go’december til alle ❤️

  Svar
 11. Liselotte Behrendt
  Liselotte Behrendt siger:

  Jeg ville helt sikkert være i min Comfort Zone ♥️hvis jeg kunne forkæle mig selv med en daglig spaoplevelse med de super lækre og ultranærende produkter 🌿💦🦋

  Svar
 12. Rikke Langkow
  Rikke Langkow siger:

  Ja tak til økologi og spa oplevelse ❤️
  Så smuk emballage, vil pynte så fint på mit badeværelse

  Dejlig weekend til dig 🍁🍂

  Svar
 13. Mai Petersen
  Mai Petersen siger:

  Um. Det er ikke første gang, jeg har hørt om det mærke. Jeg ville nok aldrig unde mig selv en produktlinje i den priskategori – men jeg ville elske at prøve dem! Min hud er ret sart, så jeg forsøger mig for tiden lidt frem med forskellige mærker med de gode certificeringer og effektive egenskaber. Nå, men.. GOD NOVEMBER til dig og dine 🙂 kh.

  Svar
 14. Caroline Görsberg
  Caroline Görsberg siger:

  Det är ren och lyxig lycka att läsa och få drömma om denna fantastiska serie! En rutin att vårda 🙂

  Svar
 15. Bettina Cramer
  Bettina Cramer siger:

  Det lyder simpelthen lækkert! Man kan lige frem se på billederne hvor blødt det føles! Det vil jeg gerne prøve!

  Svar
 16. Tina KH
  Tina KH siger:

  God formiddag kære Jeanette 🙂
  Altid så dejligt med økologisk lækkerhed til vores hud og krop, jeg vil gerne være prøve lykken.
  Jeg har endnu ikke prøvet mærket.
  Et smukt efterår ønskes i det lune vejr 🙂

  Svar
 17. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Nyder at følge din blog og få masser af skønne tips.
  Vil være fantastisk at vinde disse lækker produkter 🤞🤞

  Svar
 18. Susanne Aagaard
  Susanne Aagaard siger:

  Det kunne være dejligt at vinde lidt forkælese👏👏her i den mørke tid, så kunne det blive rigtig spa agtigt her hos mig👏👏🍀🍀🍀 rigtig god mandag ❤️

  Svar
 19. Helle jensen
  Helle jensen siger:

  Det er så skønt at læse hvad en voksen kvide skriver om tiden med gråthår og andre ting i vores live.

  Svar
 20. Vibeke
  Vibeke siger:

  Elsker simpelthen Davinés produkter. Har prøvet alle deres hårprodukter da jeg var frisør, men har aldrig over deres hudplejeserie – ser så lækkert ud ☺️

  Svar
 21. Tina
  Tina siger:

  Ser ud til at være nogle fantastisk lækre produkter. Og sikke nogle flotte krukker, de måtte meget gerne stå fremme hjemme hos mig..😁 Min hud trænger altid til ekstra beskyttelse her i de kolde vintermåneder, så jeg er sikker på, at præmien ville falde i god jord.🤞😘 Og så gør det bestemt heller ikke noget, at det er tænkt bæredygtighed hele vejen igennem..Tak for en helt igennem fantastisk blog..🌺🌺

  Svar
 22. Jeannette Nielsen
  Jeannette Nielsen siger:

  Ifølge Jørgen, er det nok noget lort, men jeg syntes, det kunne være så dejligt at vinde de produkter🍀🍀😉😍

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.