Creme eller kanyle – hudpleje, der gør huden sundere og mere ungdommelig

Creme eller kanyle – hudpleje, der gør huden sundere og mere ungdommelig

Jeg har tidligere skrevet om IS fra Innovative Skincare, som er avanceret og resultatorienteret hudpleje, hvor man virkelig kan se en forskel (anti-age  hudpleje med øjeblikkeligt resultat).
Nu har jeg så også prøvet renseproduktet Daily Cleanser efterfulgt af Age Treatment Complex, som klinisk bevist får huden til at se mere sund og ungdommelig ud.
Når jeg bruger de to produkter sammen om aftenen, vågner jeg næste morgen med en hud, som er ren og blød og glat. Det første jeg tænkte var, det det føltes som lige efter en ansigtsbehandling.

IS-serien hører ikke til i den billigste ende, men det kunne dog også været meget værre, når man sammenligner med, hvad der ellers findes på markedet. Jeg vælger at sammenligne prisen med mere drastiske anti-age behandlinger, som fx fillers og botox, som er langt dyrere og ikke har en langtidsvirkende effekt. For mit vedkommende vil jeg hellere bruge en virkningsfuld og dokumenteret hudplejeserie, som både giver klarere og sundere og fastere hud.

Daily Cleanser dybderenser meget effektivt, og fjerner døde hudceller bl.a. ved hjælp af pilebarkekstrakt, som er en salicylsyrekilde. Den strammer samtidigt huden op og gør den utroligt blød. Huden bliver med det samme, fra første dag, sundere og glattere og mere frisk at se på.

Det er fornyligt undersøgt, at en meget stor del af de danske kvinder ofte springer afrensningen over om aftenen. De fleste af os kan nok – hvis vi skal være ærlige – nikke genkendende til, at man en gang imellem er træt og springer over. Og det er rigtigt dumt. Hemmeligheden bag smuk hud starter med ren hud! Hvis du ikke allerede afrenser din hud både morgen og aften, så prøv det og se, hvor godt, det gør din hud.
IS cleanser

Daily Cleanser koster 410 kr. hos Noscomed.

Age Treatment Complex er en hurtigtvirkende gel/serum, som bruges i et tyndt lag morgen eller aften til at mindske fine linjer, rynker, ujævn teint og urenheder. Det er klinisk bevist, at den får huden til at se mere ungdommelig og sund ud, og den virker både på kort og langt sigt. Age Treatment Complex er tilsat en række naturlige kilder til forskellige syrer, hvilket gør, at den udglatter, blødgør, hydrerer og gøre huden mere klar ved at mindske hyperpigmentering og urenheder.
IS complex

Age Treament Complex koster 850 kr.

I Danmark distribueres IS af medico-virksomheden Noscomed til kosmetologer og privathospitaler. Produkterne kan købes direkte på Noscomed.com.

Jeg kan også varmt anbefale at starte med en professionel ansigtsbehandling med produkterne. Jeg prøvede dem selv første gang hos Art of Wellness i Kgs. Lyngby, og gik derfra med den flotteste glatte hud. For behandlinger andre steder i landet, se denne forhandlerliste.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.