De julegaver, jeg ikke fik!

De julegaver, jeg ikke fik!

Jeg sidder her på min ferie og shopper, må jeg indrømme. Der var et par ting på min ønskeseddel til jul, som jeg ikke fik, og som jeg jo havde fået i hovedet, at jeg godt kunne tænke mig. Det er ellers ikke fordi, jeg synes, at eg shopper løs i tide og utide, men nu var det jo på min liste og et par af tingene har jeg rent faktisk endda brug for!

***

Lad mig starte med den ting, som jeg ikke kan påstå, at man ikke kan leve uden. Men jeg er vild med Coco Chanel og har længe ønsket mig en fin bog om hendes liv. Og jeg havde brugt langt tid på at finde ud af præcis, hvilken bog, det skulle være. Jeg var nået frem til Chanel and her World, og nu har jeg bestilt den som en gave fra mig til mig. Bum!
Egentlig vil jeg allerhelst støtte danske webshops, men fristelsen for en god pris på Amazon blev for stor.chanel-and-her-worldNæste ting, som er røget i kurven er trusser fra Love Stories. Dét er jo ikke til at undvære! Modellen Firecracker er både så fin og behagelig at have på, og det er altid dem, jeg først rækker ud efter i skuffen – og jeg er i øvrigt nået et punkt, hvor bh og trusser ikke længere behøver at matche, bare der er en vis farvemæssig sammenhæng. Zalando har nogle styles på udsalg lige nu, og jeg har slået til med de her – to på udsalg og et enkelt par, som ikke er nedsat. Du finder dem her.

love-stories-firecrackerMit sidste køb fra min ønskeseddel er i den hele modsatte boldgade – praktiske og varme. Jeg er så træt af at fumle rundt med luffer og hundesnor og poser, når jeg går tur med Viola hjemme i vinterkulden. Igen har jeg brugt lang tid på at finde den helt rigtige løsning, og er fundet frem til at par handsker, som egentlig er lavet til ridefolket. Men de er varme og beregnet til, at man kan bruge hænderne – og rimelig pæne – så det kan ikke være helt galt. Og så hedder de Woof Wear, så mon ikke, det er et godt tegn 😉
Jeg har fundet dem hos en rideshop, der hedder Saddlefitter.woof-wear-handsker

Det var lidt nytårsgaver fra mig til mig og jeg glæder mig til at komme hjem og pakke op.
Nogle gange må man jo også forkæle sig selv lidt, ikke sandt? ♥

Kærlig hilsen Jeanette

1 svar
  1. Pia Trans
    Pia Trans siger:

    Lækre gaver du har klikket hjem – og jeg forstår så udmærket det med at give sig selv gaver. Der ligger altid mindst én gave under træet til Pia fra Nissen 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.