,

Debut Copenhagen – natur, stamceller og den vildeste fodserum!

DÉBUT Copenhagen er dansk hudpleje med fokus på  naturlige plante- og urteekstrakter, sanselige æteriske olier - i samspil med ingredienser med dokumenterede egenskaber, såsom plantebaserede stamceller, aminosyrer, peptider, nianicamid, hyaluronsyre og vitaminer.

DÉBUT Copenhagen er dansk hudpleje med fokus på  naturlige plante- og urteekstrakter, sanselige æteriske olier – i samspil med ingredienser med dokumenterede egenskaber, såsom plantebaserede stamceller, aminosyrer, peptider, nianicamid, hyaluronsyre og vitaminer. Jeg har testet deres serum med stamceller, prisnominerede cell-up cremer samt den vildeste fodserum, jeg til dato har prøvet. 

Reklame/Modtaget i gave til test.

 

DÉBUT Copenhagen Skincare er et spændende nyt bekendtskab på den danske hudpleje-scene. Grundlagt i 2020 og 100% danskproduceret med fokus på både natur og effektivitet samt det nyeste inden for plantestamceller.

 

Der er brugt olier og ekstrakter fra en række plantearter, som fx valmue, kamille, røllike og morgenfrue, i de velduftende og behagelige produkter. Derudover er de tilsat raffinerede ingredienser med dokumenteret virkning som plantebaserede stamceller (i serum og øjencreme), aminosyrer, peptider, nianicamid (B3 vitamin) og hyaluronsyre.

 

DÉBUT Copenhagen Cell-Up

De to cremer til dag og nat, som jeg er faldet for, er Aurora Cell-Up Day Cream (nomineret til en Danish Beauty Award) og Serene Cell-Up Night Cream (begge 549 kr.). De skabt til med naturlige planteekstrakter at støtte cellefornyelse og kollagen, give næring, fugt, fasthed og elasticitet samt reducerer linjer og rynker.
De har begge en blød og tyk konsistens og giver en god langvarig fugt og beskyttelse uden at fedte eller skinne.

Aurora Cell-Up Day Cream er nomineret til en Danish Beauty Award og Serene Cell-Up Night Cream (begge 549 kr.). De skabt til med naturlige planteekstrakter at støtte cellefornyelse og kollagen, give næring, fugt, fasthed og elasticitet samt reducerer linjer og rynker.

Emballagen er både æstetisk og praktisk! Pumpefunktionen er hygiejnisk og holder krukken lufttæt, som holdbarheden forlænges. Derudover kan låget skrues af, når du skal have det sidste med!


Serum med plantestamceller

Plantestamceller er en teknologi, hvor der sker rigtigt meget, og hos DÉBUT COPENHAGEN bruger de noget af det nyeste, der findes. Udover, at stamcellerne indeholder en masse gavnlige antioxidanter, kan der også udtrækkes uskadelige molekyler, der stimulerer dannelse af fx elastin og kollagen – og dermed opstrammer huden.

Plantestamcellerne optages ikke i sig selv, men booster kroppens egne stamceller, til at regenerer sig selv aktivt på en så naturlig måde som muligt.

Plantestamceller har ingen bivirkninger, men medvirker til at genskabe de stamceller i huden som vi taber med alderen. Cremerne prøver at “snyde” huden til lokalt at danne det, den selv mangler – på samme måde som bl.a. kollagenpulver kan virke på kroppen.
Plantestamceller er en teknologi, hvor der sker rigtigt meget, og hos DÉBUT COPENHAGEN bruger de noget af det nyeste, der findes.
DÉBUT COPENHAGEN EUNOIA Stem Cell Serum (669 kr.) serum er udviklet med de nyeste og naturlige ingredienser, der sammen arbejder intenst i huden og giver mærkbare resultater på 4-6 uger.De særlige stamceller, Swertia Chirata ekstrakt (SWT7), findes også i DÉBUT Copenhagens  øjencreme (399 kr.).Det fantastiske ved netop denne måde at benytte denne form for stamcelleteknologi er, at du bruger kroppens naturlige stamceller, til at mindske de lodrette linjer på netop det sted du bruger den. Kan kaldes at pleje lokalt.

Den vildeste fodserum gør mig sandal- og yoga-klar på 3 sekunder

Jeg kan ikke skrive om DÉBUT COPENHAGEN uden at nævne deres fod-serum!!!

AMBLE SOFTENING FOOT SERUM koster nok 599 kr., men den er alle pengene værd, vil jeg påstå. Det er den første serum til fødderne, jeg prøver, og klart et alternativ til en fodcreme, der kan noget.

AMBLE SOFTENING FOOT SERUM er den første serum til fødderne, jeg prøver, og klart et alternativ til en fodcreme, der kan noget. 

Først og fremmest, så gør den fødderne glatte og smukke med det samme. Nogle få dråber, og du er klar til at hoppe i sandalerne. Uden at fedte. Du smører på, og du er videre 3 sekunder efter. Jeg er bl.a. vild med at bruge den, før jeg skal til yoga. Her vil jeg da gerne have flotte og velplejede fødder – vel at mærke uden at fedte og glide rundt på måtten.

Débuts softening Serum virker og trænger helt ind på sekunder. Se bare her!

DÉBUT COPENHAGEN fod-serum gør fødderne glatte og smukke med det samme

DÉBUT COPENHAGEN fod-serum giver dig lækre fødder på få sekunder uden at fedte.

Den anden gode nyhed er, at serummen stille og roligt eksfolierer og blødgør fødderne, så de bare bliver flottere og flottere.

DÉBUT har lanceret i alt 12 fine produkter til ansigt og krop til priser mellem 119 og 669 kr. på deres webshop debutcopenhagen.dk

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.